Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm

Код товару: С000004037
Фото: Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm

У наявності

Ціна: 362 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Kenko PRO1D R-CROSS SCREEN 62mm (235570) Променевий фільтр R-CROSS SCREEN додає до особливо сильних джерел світла на зображенні 4-х променеві "зірочки", надаючи знімку романтичну атмосферу. Фільтр ефективний для нічних зйомок із безліччю джерел світла у кадрі.
 
Дозволить Вам створити ефектні «зірки» навколо будь-якого точкового джерела світла, що потрапив у кадр. На поверхні скла світлофільтрів серії R-CROSS витравлено мініатюрні паралельні та перпендикулярні лінії, які прикрашають кожне джерело світла у кадрі чотирма (фільтр R-Cross Screen) променями.


 

Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фільтри або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Kenko і перед вами будуть Фільтри Kenko. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі фірми, наприклад Schneider B+W. Якщо виникли під час вибору Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm Питання можна прояснити у наших фахівців. Товар можна отримати в Каменському без затримок.

Модель
PRO1D R-CROSS SCREEN 62mm
Артикул
235570
Виробник
Kenko
Тип
променевий
Діаметр різьблення
62 мм
Корекція кольору
ні