Kenko PRO1 D R-Cross Screen 72mm

Код товару: С000004038
Фото: Kenko PRO1 D R-Cross Screen 72mm

У наявності

Ціна: 704 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Kenko PRO1D R-CROSS SCREEN 72mm (235570) Промінь фільтра R-CROSS SCREEN додає до особливо сильних джерел світла на зображенні 4-х променеві "зірочки", надаючи знімку романтичну атмосферу. Фільтр ефективний для нічних зйомок із безліччю джерел світла у кадрі.
 
Дозволить Вам створити ефектні «зірки» навколо будь-якого точкового джерела світла, що потрапив у кадр. На поверхні скла світлофільтрів серії R-CROSS витравлено мініатюрні паралельні та перпендикулярні лінії, які прикрашають кожне джерело світла у кадрі чотирма (фільтр R-Cross Screen) променями.


 

Kenko PRO1 D R-Cross Screen 72mm - в електронному каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. З асортименту виберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Kenko і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Kenko. Як бачите, все досить просто. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Cokin. Виникли при замовленні Kenko PRO1 D R-Cross Screen 72mm Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Павлограді в швидкі терміни.

Модель
PRO1D R-CROSS SCREEN 72 мм
Артикул
235570
Виробник
Kenko
Тип
променевий
Діаметр різьблення
72 мм
Корекція кольору
ні