Green Clean SC-4100

Код товару: С000004095
Фото: Green Clean SC-4100

Нема в наявності

Ціна: 461 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір Green Clean SC-4100 - це набір для вакуумного чищення матриці цифрових фото- та відеокамер. Набір ідеально підходить для походів, подорожей і т.д., оскільки не займає багато місця в фоторюкзаку і завжди допоможе в польових умовах тримати оптику і матрицю в ідеальному стані без використання спеціалізованих засобів, наприклад, шваброчок для чищення матриці.
 
Якщо в похідних умовах видаляти пил та інші частинки, що мають гострі краї, за допомогою звичайної тканини, пензликів або ватних тампонів, без використання спеціалізованих засобів для чищення матриці, то гострі краї частинок піску, пил тощо. може пошкодити поверхню матриці або багатошарове просвітлення оптики.
 
Крім того, ворсинки, наприклад, пух і подібні забруднювачі, як правило, статично заряджені і прилипають до матриці, забиваються в важкодоступні місця на об'єктиві, що може призвести до несправності техніки і дорогого ремонту.
 
Цей набір, що чистить, дозволить легко очистити матрицю або оптику.
 
У набір Green Clean SC-4100 входить:
- балон із багаторазово очищеним нейтральним стиснутим газом
- вакуумна система для чищення V-3000 із запасним наконечником
- 2 наконечники SC-4050
- 1 комплект шваброчок Green Clean SC-4070

Green Clean SC-4100 - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Засоби для чищення матриць фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Засіб для чищення матриць за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Засіб для чищення матриць, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Green Clean і перед вами з'явиться все Засоби для чищення матриць Green Clean. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад PhotoSol. Виникли при підборі Green Clean SC-4100 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Відправляємо продукцію в Полтаві в потрібні терміни.