Meike Nikon D5300

Код товару: К000000575
Фото: Meike Nikon D5300

Нема в наявності

Ціна: 987 879 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike Nikon D5300 для фотоапаратів Nikon D5300. Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.
Егрономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє зручніше тримати фотокамеру під час зйомки у вертикальному положенні. Як джерело живлення блоку Nikon D5300 одна або дві спеціальні акумуляторні батареї EN-EL14. Для зручності зйомки вертикальних кадрів, на ручці розташована додаткова кнопка спуску затвора. Короткий спусковий кабель з'єднує батарейний блок із портом для дистанційного керування спуском затвора. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
Батарейний блок для Nikon D5300 незамінний для фоторепортерів, весільників, яким дуже важливо не упустити хороший кадр через акумулятор, що сів. Більше того, камери Nikon D5300 з батарейним блоком виглядають набагато солідніше :)
Комплект поставки:
Батарейний блок (без акумуляторів)
Тримач для двох акумуляторів Nikon EN-EL14
Короткий кабель
Інструкція
Гарантія 12 місяців
Виробник: Meike

Meike Nikon D5300 - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Батарейні блоки або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Батарейний блок за доступною ціною. Щоб точно підібрати Батарейний блок, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Meike І Ви побачите перелік з Батарейні блоки Meike. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Виникли при виборі Meike Nikon D5300 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Дніпродзержинське максимально швидко.