Meike Nikon D5200

Код товару: К000000577
Фото: Meike Nikon D5200

Нема в наявності

Ціна: 1 149 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейный блок Meike Nikon D5200 для фотоаппарптов Nikon D5200.

Корпус батарейного блока и прорезиненные вставки имеют ту же фактуру, что и фотоаппарат, благодаря чему не нарушаеться общий вид.

Эгрономичная конструкция рукоятки батарейного блока позволяет более удобно держать фотокамеру при съёмке в вертикальном положении.  В качестве источника питания блока Nikon D5200 одна или две специальные аккумуляторные батареи EN-EL14.  Для удобства съёмки вертикальных кадров, на рукоятке расположены дополнительная спусковая кнопка затвора. Короткий спусковой кабель соединяет батарейный блок с портом для дистанционного управления спуском затвора. Имеется встроенный разъём для крепления штатива.
Батарейный блок для Nikon D5200 незаменим для фоторепортеров, свадебщиков, которым очень важно не упустить хороший кадр из-за севшего аккумулятора. Более того, камеры Nikon D5200 с батарейным блоком выглядят намного солидней.

Комплект поставки:
Батарейный блок (без аккумуляторов)
Держатель для двух аккумуляторов Nikon EN-EL14
Короткий кабель
Инструкция

Meike Nikon D5200 - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Батарейні блоки А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу виберіть Батарейний блок за гарною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Батарейний блок, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Meike і Вам будуть показані всі Батарейні блоки Meike. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Meike Nikon D5200 Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Полтаві якомога швидше.