Chako Підводний чохол Chako FS-2010

Код товару: С000004301
Фото: Chako Підводний чохол Chako FS-2010

У наявності

Ціна: 388 105 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол Chako FS-2010
Універсальний водозахисний чохол Chako FS-2010 виготовлений з еластичного ПВХ (термопластичного полімеру) товщиною 0,42мм. Він забезпечує 100% захист від потрапляння піску та води. Дозволяє занурюватись на глибину до 6 метрів.
Особливістю даної моделі є захищений роз'єм mini Jack для навушників або гарнітури. Крім надійного ремінця з металевим карабіном на чохлі, є широкий ремінь на липучці, що дозволяє закріпити його на руці або нозі. Чохол створений для любителів активного відпочинку та шанувальників водних видів спорту, також забезпечує надійний захист під час походів у гори або в умовах підвищеної вологості.
Характеристики Chako FS-2010:
Внутрішні розміри: 75 х 110мм
Максимальна глибина занурення: 6м
Матеріал: термопластичний полімер (ПВХ) завтовшки 0,42мм
Колір: передня прозора стінка, задня стінка чорна
Вага: 0.12 кг
Особливості: ремінь для кріплення на руку чи ногу, mini Jack для підключення навушників або гарнітури.
Призначення: захист мобільного телефону, смартфона, фотоапарата, iPod, документів, грошей.
Основні особливості захисних чохлів Chako:
Дає можливість не залишати цінних речей без нагляду на пляжі.
Герметичний чохол унеможливлює проникнення води пилу або піску, крім того з чохлом Chako можна не боятися забруднити дорогий гаджет кремом для засмаги.
Забезпечує надійний захист цілого ряду цінних речей та пристроїв, таких як: мобільний телефон, документи, гроші, кредитні картки, USB-накопичувач, карти пам'яті, mp3 плеєр або фотоапарат.
Еластичний та прозорий матеріал, з якого виробляються чохли Chako дозволяє користуватися мобільним телефоном або GPS навігатором прямо у воді, під час піщаної бурі або під зливою.
Чохли Chako мають відмінну звукопровідність, таким чином, при розмові по телефону або смартфону, втрати звуку будуть мінімальними.
Чому чохлами Chako зручно та безпечно користуватися:
Чохли оснащені міцними шнурками або ременями, що мінімізує ймовірність втрати цінних речей.
Надійні та зручні у використанні замки, герметизують чохол та виключають можливість мимовільного розкриття.
*У момент герметизації в чохлі залишається повітря і завдяки цьому, найчастіше він буде триматися на плаву - все залежить від співвідношення внутрішнього об'єму повітря і ваги речей, що зберігаються.
*Чохол не призначений для дайвінгу, проте дозволяє безпечне занурення на глибину, передбачену специфікацією.
 
 

Chako Підводний чохол Chako FS-2010 - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Підводні бокси або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Підводний бокс за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Підводний бокс, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Chako і Вам будуть показані всі Підводні бокси Chako. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Chako. Якщо з'явилися при підборі Chako Підводний чохол Chako FS-2010 Запитайте наших фахівців. Відправляємо продукцію в Вінниці в необхідні терміни.