Panasonic HC-V760 Black

Код товару: С000004305
Фото: Panasonic HC-V760 Black

Нема в наявності

Ціна: 14 834 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Зберігайте природну красу кожної сцени

Зберігайте сімейні спогади у високій якості з використанням простого зуму. Використовуйте першу у світі* технологію «Фільм HDR» (розширений динамічний діапазон) для отримання чітких деталей навіть у складних умовах зйомки. Оцініть незмінно рівні, нерозмиті зображення.

* У споживчій відеокамері класу Full-HD. Станом на 5 січня 2015 р.

З покращеним об'єктивом, сенсором і процесором

Система лінз об'єктива керує кожною з чотирьох груп лінз окремо, завдяки чому зменшуються діапазони приводу, забезпечується високоякісне зображення, потужне збільшення, а також компактність корпусу камери. Разом з цим використовуються сенсор BSI на 6,03 мегапікселя, а також високошвидкісний процесор Crystal Engine, який дозволяє отримувати чітке, насичене зображення.

Фільми HDR (широкий динамічний діапазон)

Чіткі знімки з чудовою деталізацією як у освітлених, так і в темних областях

Поєднуючи два зображення, зроблені з різним часом експозиції, функція «Фільм HDR» пригнічує надмірно освітлені або затемнені ділянки, щоб забезпечити більш чітке зображення . Це перша в світі відеокамера споживчого рівня, оснащена функцією «Фільм HDR». Навіть у складних умовах зйомки, наприклад, при освітленні ззаду, можна легко проводити зйомку в природних умовах з відмінною градацією тонів.

Функція вирівнювання зображення

Функція вирівнювання зображення автоматично визначає та виправляє нахил зроблених знімків. Можна вибрати один із трьох рівнів (ВИМКН, звичайний, сильний) залежно від умов зйомки

5-осьовий HYBRID OIS +

HYBRID OIS + використовує п'ятиосьову корекцію для повного придушення розмиття у знімках із застосуванням різних налаштувань — від ширококутної зйомки до сильного збільшення. Це дозволяє робити чіткі, насичені знімки без розмиття практично за будь-яких умов зйомки.

20-кратний оптичний зум із 4-приводною системою лінз

Завдяки окремому приводу для кожної з чотирьох груп лінз скорочується хід приводів. Це забезпечує якість зображення, швидке зумування та компактність камери. Камера залишається невеликою, навіть маючи можливість 20-кратного оптичного збільшення.

Сенсор BSI

Сенсор BSI (освітленість ззаду) має велику робочу область, що дорівнює 6,03 мегапікселя, завдяки чому пригнічується шум навіть при зйомці в погано освітлених місцях, наприклад, у неосвітлених приміщеннях або вночі. Можна отримати надзвичайно красиві зображення з найдрібнішими деталями.

Процесор Crystal Engine

Унікальний високошвидкісний процесор Panasonic дозволяє знімати та відтворювати уповільнену зйомку в режимі Full-HD. Функція шумоподавлення зменшує шуми для отримання чітких, яскравих, насичених зображень у режимі Full-HD.

Запис високоякісного звуку

Варіомікрофон з вітрозаглушенням
Простір між мікрофоном та сіткою заповнений спеціальним звукопоглинаючим матеріалом, який пригнічує шум вітру, забезпечуючи запис чистого звуку.

Високоякісні деталі аудіосистеми
Чотири мікрофони діаметром 6 мм з покращеним співвідношенням «сигнал-шум» та алюмінієві оксидні конденсатори зменшують спотворення звуку та підвищують його чистоту.

Рапід-зйомка у режимі Full-HD

Записує відео у режимі Full-HD (1920 x 1080) із частотою 120 кадр/сек*. А технологія інтелектуального створення кадрів Intelligent Frame Creation процесора Crystal Engine виконує інтерполяцію до 240 кадр/сек для забезпечення плавності уповільненої зйомки. Під час зйомки вмикає рапід-зйомку під час натискання значка на РК-екрані.

* Для області NTSC: 60/120/240 кадр/сек.
* Для області PAL: 50/100/200 кадр/сек.

Творчий контроль

Ефекти фільтра («Ефект мініатюри», «Плівка (8 мм)», «Німе кіно» та «Цейтраферна зйомка») дозволяють створювати захоплюючі епізоди відповідно до умов зйомки.

Багатофункціональний диск керування

Натискаючи або повертаючи диск керування, можна легко коригувати розподілені функції, такі як фокусування або зміна діафрагми.

Параметри, що настроюються

•Фокусування
•Режим балансу білого
•Швидкість затвора
•Ірисова діафрагма

•Різкість
•Насиченість кольору
•Тонке налаштування балансу білого
•Яскравість

iA (інтелектуальний автоматичний режим)/режим iA +

Ця потужна функція оцінює умови зйомки, потім автоматично необхідні для отримання оптимальних результатів. Крім того, режим iA Plus дозволяє налаштовувати компенсацію експозиції та баланс білого натисканням кнопки на РК-екрані.

Panasonic HC-V760 Black - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Відеокамери фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Відеокамера за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Відеокамера, за допомогою навігації. Введіть: Panasonic і перед вами з'явиться все Відеокамери Panasonic. Як бачите, все досить просто. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Blackmagic. Якщо з'явилися при підборі Panasonic HC-V760 Black Запитайте наших менеджерів. Посилання прийде в Дніпропетровське без затримок.

Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/2.3"
Кількість мегапікселе й 12.76
Ефективних мегапікселе й 6.03
Об'єктив
Фокусна відстань (екв. 35 мм ) 29.5 - 612 мм
Світлосил а f/1.8 - f/3.6
Оптичне збільшення 50 х
Цифрове збільшення 1500 х
Стабілізація зображення оптична
Діаметр фільтр а 49 мм
Ручне фокусування є
Відеозйомка
Дозвіл виді про 1920x1080 пікс
Частота кадрів 50 кадр/с
Формати запису та MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD, MP4
Швидкість запису вигляді про 28 Мбіт/с, 24 Мбіт/с, 17 Мбіт/с, 13 Мбіт/с / 5 Мбіт/с/
Мінімальне освітлення 1 люкс
Нічна зйомка є
Витримка _ 1/25 - 1/8000 з
Баланс білого авто, в приміщенні 1, в приміщенні 2, сонячно, хмарно / налаштування білого /
Запис звуку а Dolby Digital (5.1)
Фотозйомка
Кількість мегапікселе й 24
Максимальний розмір фотографії 6528x3672 пікс
Дисплей
Діагональ дисплея я 3"
Роздільна здатність дисплея 460.8 тис. пікс
Сенсорний екран є
Функції та можливості
Функції та можливості Лампа підсвічування
Гарячий черевик
Вбудований динамік
Пам'ять та роз'єми
Підтримка карт пам'яті та SD, SDHC, SDXC
Роз'єм _ USB
HDMI / microHDMI /
AV-вихід
Вхід під мікрофон
Вихід на навушники
живлення
Ємність акумулятора 1940 мАг
Час роботи від акумулятора 0.91 год