Chako ExtraCamRudder ECR-005

Код товару: С000004365
Фото: Chako ExtraCamRudder ECR-005

Нема в наявності

Ціна: 956 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

ExtraCamRudder ECR-005
Дуже легкий та доступний за ціною утримувач, призначений для використання з компактною відеокамерою, DSLR або бездзеркальним фотоапаратом. Даний пристрій значно збільшує стабільність та дозволяє здійснювати зйомку зі складних ракурсів. Камера встановлюється на широку платформу з рухомим різьбовим з'єднанням 1/4 дюйма.
Цей тримач виготовлений із якісного пластику. Зручна ручка покрита пінистим матеріалом, що полегшує утримання. Основа із чотирма опорами дозволяє поставити камеру на жорстку поверхню. У верхній частині розташоване стандартне гніздо типу "гарячий черевик", що дозволяє встановлення додаткового обладнання, такого як накамерне світло, мікрофон або монітор.
Характеристики ExtraCamRudder ECR-005:
  • Різьбове з'єднання: 1/4 дюйми
  • Додаткове кріплення: "холодний черевик"

 

Chako ExtraCamRudder ECR-005 - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Системи стабілізації камери А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Система стабілізації за собівартістю. Щоб швидко підібрати Система стабілізації, скористайтеся зручною системою. Введіть: Chako і Ви побачите, які доступні для замовлення Системи стабілізації камери Chako. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Zhiyun. Виникли при підборі Chako ExtraCamRudder ECR-005 Питання можна уточнити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Слов'янське в необхідні терміни.