Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS (SELP28135G.SYX)

Код товару: С000004415
Фото: Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS (SELP28135G.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 97 199 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Варіооб'єктив із потужною функцією масштабування SELP28135G розроблений відповідно до вимог професіоналів до оптичних параметрів та робочих можливостей для зйомки фільмів високої якості, включаючи формат 4K, у поєднанні з повнокадровою камерою 35 мм (наприклад, α7S) або камкордером формату Super 35 FS7) *. Нестабільність фокусу та зсув масштабування скорочені до мінімуму, тоді як асферичні елементи та передові технології багатошарового покриття ефективно пригнічують аберації. Низький рівень шуму під час експлуатації є пріоритетом, тому для точного і тихого масштабування використовується система приводу SSM. Вперше у варіооб'єктиві з вузлом кріплення E-mount представлені незалежні кільця управління з фізичними обмежувачами для масштабування, фокусування та діафрагми. Цей чудовий об'єктив із підтримкою постійної діафрагми F4 оснащений вбудованим стабілізатором зображення Optical SteadyShot.

* При використанні об'єктиву з камерою типу APS-C або Super 35 діапазон масштабування збільшується до 42-202,5 ​​мм.

  • 35mm full frame imagery

    Визначення оптичного дизайну supports top-quality 4K production with minimum angle of view variation while focusing and axial displacement while zooming.

  • F4 OSS з діапазоном масштабування з можливістю розширення

    Об'єктив SELP28135G має мінімальну фокусну відстань 0,4 м (AF) / 0,95 м (MF) і має розширений діапазон масштабування 42–202,5 ​​мм при використанні камери APS-C або S35.

  • High speed operation with independent control rings

    Чудова якість, успадкована від професійного обладнання Sony. Три кільця для керування діафрагмою, фокусуванням та масштабуванням забезпечують ручне керування у складних умовах великоформатного виробництва.

  • Безшумна робота

    The world's first SSM (Super Sonic wave Motor) drive in lens designed for moviemaking achieves quiet zoom and extra-smooth iris control.

  • Легкий та компактний

    Компактний, lightweight design, що є також перешкодою і рухомим реставрацією, є ідеальним для питань, що вимагає mobility plus reliability.

Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS (SELP28135G.SYX) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Об'єктив за економною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sony І Ви побачите перелік з Об'єктиви Sony. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Виникли при підборі Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS (SELP28135G.SYX) Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари заберіть в Луцьку своєчасно.

Тип об'єктиву
універсальний
Система
Sony
Характеристики  
Фокусна відстань
28 - 135 мм
Світлосила
f/4
Мінімальна діафрагма
22
Мінімальна дистанція фокусування
0.4 м
Максимальне збільшення
0.15
Конструкція  
Байонет (кріплення)
Sony E
Розмір матриці
full frame/APS-C
Привід автофокусування
мотор
Внутрішнє фокусування
+
Стабілізація зображення
+
Конструкція (елементів/груп)
18 елементів у 12 групах / 5 асферичних елементів та 3 елементи ED зі скла з низькою дисперсією /
Кількість пелюсток діафрагми
9
Діаметр фільтра
95 мм
Габарити (діаметр/довжина)
105x163 мм
Вага
1215 г