Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52

Код товару: К000000662
Фото: Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52

У наявності

Ціна: 732 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Neutral Density 8 - Z154 - Нейтрально-сірий фільтр. Це фільтр нейтральної щільності (ND8), що дозволяє зменшити кількість світла, що потрапляє на плівку не впливаючи на колірний баланс.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри також будуть корисними.

Світлофільтр Cokin Cokin Neutral Density 8 – Z154 застосовують для натурної зйомки – на березі моря, у місті. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла.

Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 52мм до 96мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії Z-Pro. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії Z-Pro.

Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52 - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Система фільтрів Cokin або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Система фільтрів Cokin з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть запропоновані різні Система фільтрів Cokin Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Cokin. Якщо виникли під час підбору Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Харкові своєчасно.