Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro

Код товару: К000000649
Фото: Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro

Нема в наявності

Ціна: 2 691 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 092 Infrared-Red MRC

Інфрачервоний світлофільтр B+W F-Pro 092 Infrared-Red MRC (майже чорний, пурпурно-червоний) – використовується для зйомки чорно-білої фотографії в інфрачервоному світлі. Робить зображення в інфрачервоному світлі з деякою часткою червоного кольору для кращого використання низькочутливих інфрачервоних плівок. Використовується з цифровими і плівковими камерами.

Для інфрачервоної фотографії існують спеціальні фільтри з різним спектром пропускання. Справа в тому, що діапазон інфрачервоного спектра великий, а нас цікавить тільки певна ділянка, плюс якщо до інфрачервоного спектру підмішати видимий спектр, то він інколи буде цікавіше, ніж просто інфрачервоний спектр.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) – це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.Має зовнішнє різьблення для

додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

 

 


 

Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри або інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад RODENSTOCK. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro Питання можна уточнити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Дніпродзержинське в необхідні терміни.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь