Cokin UV 0 C241-72

Код товару: К000000665
Фото: Cokin UV 0 C241-72

У наявності

Ціна: 563 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтри  PURE Harmonie  є найтоншими та найлегшими у світі. Товщина оправи всього 3,3 мм – для фільтрів з багатошаровим покриттям Анти-УФ (UV MC), 4.5 мм – для кругового поляризатора (C PL) та 9.5 мм – для змінної щільності нейтрального сірого (ND X).

Фільтри PURE Harmonie:

- практично непомітні при встановленні на Вашому об'єктиві - настільки тонкі, що ви навіть не помітите, що вони прикріплені

- вони дуже міцні – сумісні з усіма діаметрами кришок для об'єктива

- мають багатошарове покриття з технологією Ever Сlear 5 Coating (щоб витримати будь-які умови зйомки)

- супер легкі для досягнення максимальної продуктивності

- ультра-тонкий профіль для запобігання віньєтування

- UV MC фільтри запобігають попаданню через об'єктив ультрафіолетового світла (зменшують серпанок або помутніння, викликані цим типом світла)

- Фільтри забезпечують фізичний захист від пилу або подряпин на об'єктиві.

Фільтри виготовлені із надзвичайно стійкого скла з дуже високим рівнем світлопропускання. Завдяки своїй надзвичайній тонкощі, PURE фільтри Harmonie UV MC запобігають появі відблисків, які можуть виникнути при використанні традиційних ультрафіолетових фільтрів. Кругові фільтри поляризатора використовуються зменшення відбиття від неметалічних поверхонь (вікна, вода тощо.); збільшення щільності і насиченості піднебіння і листя з допомогою поглинання відбитого світла. Вони також дозволяють підкреслити деталі, такі як хмари і роблять фотографії чіткішими, з більш глибокими відтінками кольору.

Cokin UV 0 C241-72 - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Фільтри А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр за ринковими розцінками? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Cokin і Вам будуть показані всі Фільтри Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Carl Zeiss. Виникли при підборі Cokin UV 0 C241-72 Запитайте наших фахівців. Товари можна забрати в Житомирі в потрібні терміни.