Think Tank Pixel Racing Harness V2.0

Код товару: С000004510
Фото: Think Tank Pixel Racing Harness V2.0

Нема в наявності

Ціна: 809 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ремни-лямки Pixel Racing Harness V2.0 предназначены для перераспределения нагрузки с пояса на плечи. Ремни-лямки быстро и легко пристегиваются к любому поясному ремню Think Tank. Система совместима со всеми модульными ремнями и чехлами Think Tank.

Основные особенности:

- Совместимость с поясными ремнями Speed, Thin Skin и Steroid Speed.

- Мягкость, удобство, легкость в транспортировке.

- 2 дополнительных кармана.

- Быстрые застежки.

- Совместимость с Camera Support Straps V2.0.

Материалы:

Высокопрочный нейлон 420D, 3D плетение, застежки Rock Lockster, стрейчевые кармашки, тройная прошивка нейлоновыми нитями.

Think Tank Pixel Racing Harness V2.0 - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Ремінь за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Ремінь, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Think Tank і перед вами з'явиться Ремені для фотоапаратів Think Tank. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад JJC. Якщо з'явилися при купівлі Think Tank Pixel Racing Harness V2.0 Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Кременчуці в потрібні терміни.

Подходит для Поясных ремней серий Speed, Thin Skin и Steroid Speed
Внешние размеры 22 x 5 x 8 см
Материалы Нейлон 420D
Цвет Чёрный