Tokina AT-X PRO DX 12-28mm f/4.0 (Canon) (ATXAF128DXC)

Код товару: С000004572
Фото: Tokina AT-X PRO DX 12-28mm f/4.0 (Canon) (ATXAF128DXC)

У наявності

Ціна: 12 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фокусна відстань 12-28 метрів дає повноцінний широкий кут і можливість зумування. Довжина об'єктива при зумуванні практично не змінюється. Діапазон 12-28 мм для цифрових камер з кроп-матрицею відповідає фокусній відстані 18-42 мм повноформатних дзеркальних фотоапаратів. При фокусній відстані 12 мм можна знімати з рук без штатива навіть за довгої витримки, не боячись, що зображення буде нечітким.

Об'єктив Tokina AT-X PRO DX II 12-28 мм має вбудований мотор фокусування, що, безумовно, полегшує та прискорює знімальний процес. У моделі використано ультразвуковий хвильовий мотор, що працює точно і безшумно. При фокусуванні лінзи переміщуються всередині конструкції, не змінюючи довжину об'єктива, що дозволяє повноцінно використовувати фотофільтри діаметром 77 мм.

Світлосила об'єктиву Tokina AT-X PRO DX II 12-28 мм складає F4 за будь-якої фокусної відстані. Різкість зображення хороша навіть при відкритій діафрагмі. Мінімальна відстань фокусування становить 0,25 м, а масштаб у режимі макрозйомки – 1:4.94.

Багатьом користувачам припала до душі запатентована система Tokina перемикання між режимами фокусування One-touch focus. Для переходу в ручний або автоматичний режим потрібно лише м'яко потягнути на себе або кільце фокусування. Об'єктив має чудову глибину різкості зображуваного простору, тому навести фокус вручну не складе ніяких труднощів. При виставленні значення фокусування на нескінченність всі об'єкти, розташовані на відстані понад 2 метри, будуть у фокусі.

У моделі Tokina AT-X PRO DX II 12-28 mm виправлені оптичні спотворення, характерні для ширококутних об'єктивів: аберація, дисторсія. На зовнішню лінзу нанесено багатошарове покриття (мультипросвітлення), що усуває відблиски та відбиття. У комплект входить зручна пелюсткова бленда.

Tokina AT-X PRO DX 12-28mm f/4.0 (Canon) (ATXAF128DXC) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. З асортименту виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Tokina і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Tokina. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Fujifilm. Якщо виникли під час підбору Tokina AT-X PRO DX 12-28mm f/4.0 (Canon) (ATXAF128DXC) Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Каменському своєчасно.

Байонет об'єктиву Canon
Тип об'єктиву Ширококутні
Фокусна відстань 12-28
Світлосила 4
Мінімальна діафрагма 22
Стабілізація зображення Ні
Автоматичне фокусування Є
Мінімальна дистанція фокусування 0.25 м
Режим макрозйомки Є
Діаметр фільтра 77мм
Конструкція 14 елементів у 12 групах
Число пелюсток діафрагми 9
Розміри (D x L) 84 мм х 90,2 мм
Гарантія 12 місяців, офіційна від виробника
Вага 600г