Carry Speed M sling  Forest 

Код товару: С000004584
Фото: Carry Speed M sling  Forest 

Нема в наявності

Ціна: 929 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ремень Carry Speed M Sling разработан для компактных фотоаппаратов, таких как беззеркальные системные фотокамеры Sony Nex, Nikon 1, Canon M, Fujifilm X, Pentax и Olympus 4/3.

Ремень и стильный, и удобный, и функциональный – под стать современным компактам.

Он изготовлен из специального материала, который не скользит по плечу, не раздражает кожу, создает эффект амортизации при ходьбе и, ко всему этому, прочен, надежен и долговечен.

Длина ремня быстро регулируется с помощью специального кольца.

Ремень можно носить на плече, через плечо или на шее.

Модель доступна в четырех вариантах расцветки.

Carry Speed M sling  Forest  - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів або інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Ремінь на вигідних умовах. Щоб точно підібрати Ремінь, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Carry Speed і Вам будуть показані всі Ремені для фотоапаратів Carry Speed. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад National Geographic. Виникли при підборі Carry Speed M sling  Forest  Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Запоріжжі в необхідні терміни.