Power Plant NB-13L Canon (DV00DV1403)

Код товару: К000000676
Фото: Power Plant NB-13L Canon (DV00DV1403)

У наявності

Ціна: 1 499 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор PowerPlant Canon NB-13L це сучасна літієво-іонна батарея для фото та відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Canon Canon NB-13L. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення та японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті"
і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Canon Canon NB-13L з Вашою камерою або відеокамерою.
Акумулятор можна використовувати замість оригінального  CANON NB-13L.
Підходить до моделі  CANON  PowerShot G7 X

 

 

Power Plant NB-13L Canon (DV00DV1403) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Акумулятори для фото-відео або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Акумулятор за прийнятною ціною? Щоб запросто підібрати Акумулятор, Скористайтеся навігацією. Введіть: Power Plant і Ви побачите, які доступні для замовлення Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Powerex. З'явилися під час замовлення Power Plant NB-13L Canon (DV00DV1403) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Івано-Франківську у стислі строки.

Назва: Акумулятор PowerPlant Canon NB-13L
Ємність: 1200 mAh
Тип акумулятора: Li-ion
Напруга: 3.6V
Потужність: 4.3 Wh
Виробник: PowerPlant
Гарантія: 12 місяців