Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А

Код товару: С000004712
Фото: Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А

Нема в наявності

Ціна: 128 102 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набор для чистки оптики - это атрибут каждого фотографа, который бережно относится к своему фотоаппарату.

Чистящий карандаш Weifeng WOA 2029А содержит основные средства, необходимые для надлежащего ухода за камерой и аксессуарами.

В комплект входит кисточка и спрей с жидкостью для чистки оптики в одном корпусе, салфетка из микрофибры для протирки оптики.

Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Засоби для чищення оптики А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Засіб для чищення оптики за низькою ціною? Щоб вам простіше було вибрати Засіб для чищення оптики, за допомогою навігації. Введіть: Weifeng і перед вами відкриються всі необхідні для вас Засоби для чищення оптики Weifeng. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. З'явилися при виборі Weifeng Карандаш для чистки оптики WOA 2029А Запитайте наших фахівців. Посилання прийде в Житомирі максимально швидко.