Savage Infinity Vinyl Photo Gray 1.52m x 2.13m

Код товару: С000004914
Фото: Savage Infinity Vinyl Photo Gray 1.52m x 2.13m

Нема в наявності

Ціна: 1 769 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   Savage Infinity Vinyl – одни из самых высококлассных бесшовных фонов, которые подойдут как для студийной фотосъемки, так и для выездных мероприятий. Фоны изготовлены из цельного полотна ткани, края которого прострочены плотной двойной нейлоновой нитью. Фон удобно крепить на держателях.
   Главная особенность этих фонов – уникальная однородная матовая поверхность, не отбрасывающая бликов. Эти фоны идеально подходят для фотографий, где необходим высокий контраст: например, для драматических портретов или коммерческой фотографии.
   Материал фона – прочный и износостойкий винил, который устойчив к механическим воздействиям и легко очищается водой с моющими средствами.

Savage Infinity Vinyl Photo Gray 1.52m x 2.13m - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Фони або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фон з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Фон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Savage І Ви побачите перелік з Фони Savage. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад Savage. З'явилися під час замовлення Savage Infinity Vinyl Photo Gray 1.52m x 2.13m Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Слов'янське без затримок.