Savage Widetone Thunder Gray 1,36x11м (27-1253)

Код товару: С000004959
Фото: Savage Widetone Thunder Gray 1,36x11м  (27-1253)

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії Savage Widetone мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

 

Savage Widetone Thunder Gray 1,36x11м (27-1253) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фони або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Фон за ринковими розцінками? Щоб швидко підібрати Фон, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Savage і перед вами будуть Фони Savage. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Виникли при виборі Savage Widetone Thunder Gray 1,36x11м (27-1253) Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Харкові якомога швидше.