Savage Widetone TV Gray 1,36x11м (61-1253)

Код товару: С000004960
Фото: Savage Widetone TV Gray 1,36x11м  (61-1253)

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

 

Savage Widetone TV Gray 1,36x11м (61-1253) - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Фони або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фон зі знижками? Щоб запросто підібрати Фон, за допомогою фільтрів. Введіть: Savage і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фони Savage. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Savage. З'явилися під час підбору Savage Widetone TV Gray 1,36x11м (61-1253) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Луцьку своєчасно.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону TV Gray (№61)
Розмір
1,36x11м