Mircopro 7в1 RD-025 92х122см

Код товару: С000004989
Фото: Mircopro 7в1 RD-025 92х122см

У наявності

Ціна: 1 490 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач MircoPro 7в1 RD-025 (92 х 122см)  – простий та багатофункціональний інструмент для роботи з освітленням на фотографії. Підходить для вуличної та студійної зйомки. 

Размер 92 х 122 см позволяет полностью осветить теневую сторону модели при съемке в полный рост, а также снимать портреты при использовании синей и зеленой поверхностей в качестве фона (съемка хромакей)
Модель представляет собой рассеиватель из полупрозрачного материала с гибкой и легкой рамой-обручем, которая позволяет сворачивать его до компактного размера для транспортировки и хранения. В комплекте также чехол с отражающими поверхностями, который натягивается на раму и застегиваются на молнию. Каждая сторона чехла, включая две изнаночные, представляет собой отражающая поверхность: белого, черного, серебряного, золотого цветов. Еще один чехол дает дополнительно две поверхности – зеленого и голубого цветов. Эти поверхности используются в качестве фона для портретной и предметной съемки хромакей – с последующим вырезанием фона в графических редакторах. Рассеиватель используется для съемки "на просвет" с ярким освещением, например, при дневном солнечном свете.

Срібний відбивач – найчастіше використовуваний фотографами. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на поверхню, тому не дуже добре підійде для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінний у хмарну погоду. Незначно змінює колірну температуру в холодніші тони. 

Голвер (сріблясто-золотий) відбивач часто використовується у зйомках для глянсових журналів для надання блідої шкіри моделей золотистого засмаглого вигляду. Як і срібний, відображає великий відсоток світла, але із зміною колірної температури у теплі тони. Ця зміна у відтінку голвер менша, ніж у класичного золотого відбивача.
Білий колір відбиває менше світла, ніж срібний. Саме він використовується для пом'якшення контрастних тіней під час зйомки з яскравим сонячним світлом. Хороший також тим, що не впливає на температуру кольору.

Чорний відбивач поглинає надлишок розсіяного світла. Він потрібний для зйомки бликуючих поверхонь, наприклад, для усунення відблисків з фону. Створює глибоку, із рівномірними півтонами, тінь. 

У комплекті також тонкий чорний чохол для зберігання відбивачів, з петлею для перенесення.

 

Mircopro 7в1 RD-025 92х122см - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Відбивачі А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із асортименту Відбивач на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Відбивач, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами будуть Відбивачі Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Mircopro 7в1 RD-025 92х122см Питання можна задати нашим фахівцям. Товари можна забрати в Ужгород без затримок.