Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S Nikkor (JAA824DA)

Код товару: С000005090
Фото: Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S Nikkor (JAA824DA)

У наявності

Ціна: 100 052 91 082 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швидше. Потужніше. Надійніше, ніж будь-коли.
 
Познайомтеся з "робочим конячком" Nikon - найпопулярнішим професійним об'єктивом лінійки NIKKOR. Якщо вам потрібний один єдиний об'єктив на всі випадки життя, це об'єктив для вас.
 
Чудовий супутник
 
 
 
Знімайте фотографії або відео. Знаменитий зум-об'єктив від Nikon з діапазоном фокусних відстаней від широкого кута до помірно-телескопічного відповідає вимогам професійного застосування з усією повнотою.
 
Його діапазон фокусних відстаней 24–70 мм підходить для зйомки найрізноманітніших сюжетів: від пейзажів та студійних робіт до весіль та прес-конференцій. Постійна діафрагма f/2,8 забезпечує відмінний результат при недостатньому освітленні, а також стабільну експозицію у всьому діапазоні фокусних відстаней. Ви зможете відобразити максимум подробиць на своїх знімках та у відеороликах.
 
Швидше
 
 
 
Скористайтеся перевагами швидкої АФ та електромагнітної діафрагми завдяки якій досягаються відмінні результати під час високошвидкісної безперервної зйомки.
 
Ексклюзивний безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від компанії Nikon забезпечує надшвидке та практично беззвучне автофокусування з можливістю моментального переходу в ручний режим. Електромагнітна діафрагма гарантує точність та повторюваність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Надійніше
 
 
Завдяки потужній технології придушення вібрацій (VR) від Nikon можна задавати витримки на чотири щаблі довші за звичайні. Знімайте з рук з більш витримкою, не турбуючись про змащування зображення.
 
Технологія VR дозволяє задавати витримки на чотири ступені довше звичайних. Тремтіння фотокамери зменшується навіть в умовах слабкого освітлення.
 
Різче 
 
 
 
Знімайте зображення бездоганною якістю. Оновлена ​​оптична конструкція забезпечує високу чіткість та контраст по всьому кадру.
 
Це перший об'єктив NIKKOR з асферичним елементом зі скла із наднизьким розсіюванням (ED), який суттєво зменшує різні види аберації, у тому числі коматичну, та перешкоджає зниженню периферійного освітлення. Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon підвищує чіткість зображення, усуваючи відблиски та ефект двоїння.
 
 
Потужніше
 
Знімайте за будь-яких умов навколишнього середовища. Об'єктив надійно герметизований та підходить для щоденного професійного використання у найскладніших умовах експлуатації.
 
Компанія Nikon посилила конструкцію цього популярного та затребуваного об'єктиву. Покриття, що містить фтор, надійно захищає від впливу води, пилу і бруду без шкоди для якості зображення. Покриття нанесене на передню та задню лінзи об'єктива. Так що його можна легко очистити, не пошкодивши поверхню. Кнопка розблокування в бленді, що входить у комплект поставки, розташована в поглибленні для запобігання випадковому зняттю.
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S Nikkor (JAA824DA) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Об'єктив на вигідних умовах. Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S Nikkor (JAA824DA) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Кам'янець-Подільському максимально швидко.

Фокусна відстань
24-70 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
20 елементів у 16 ​​групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 1 асферичний елемент зі скла ED, 3 асферичні лінзи та 1 елемент HRI, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat і покриттям фтору)
Кут зору
Плівкові дзеркальні фотокамери Nikon та цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 84 ° -34 ° 20 '. Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату DX: 61 ° -22 ° 50 '.
Мінімальна відстань фокусування
Фокусна відстань 35-50 мм: 0,38 м від фокальної площини. Фокусна відстань 24, 28, 70 мм: 0,41 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,28
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
82 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 88,0 × 154,5 мм
Вага
Прибл. 1070 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-82 діаметром 82 мм (замикається), байонетна бленда HB-74, задня захисна кришка об'єктива LF-4, напівм'який чохол CL-M3