Nikon 35mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA137DA)

Код товару: С000003790
Фото: Nikon 35mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA137DA)

У наявності

Ціна: 22 088 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню формату FX з діафрагмою f/1,8 та класичною фокусною відстанню 35 мм.
 
Перевірена комбінація класичного фокусної відстані та великої діафрагми робить цей універсальний та легкий об'єктив ідеальним для вуличної фотографії, портретів в інтер'єрі та великих пейзажних робіт.
 
Фокусна відстань 35 мм дозволяє створювати красиві зображення, не підвладні часу, а велика максимальна діафрагма f/1,8 створює м'який бік та різкі знімки при поганому освітленні. Оптика, створена для матриць з високою роздільною здатністю, і неймовірна портативність цього об'єктива дають вам свободу знімати різноманітні сюжети у всій їхній красі.
 
- Світлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню 35 мм формату FX (52,5 мм при використанні дзеркальної фотокамери Nikon формату DX): Пропонує середньоширококутний ракурс, ідеальний для вуличної фотографії, портретів в інтер'єрі та пейзажної зйомки.
 
- Класична естетика: Знімайте непідвладні красиві фотографії часу. Фокусна відстань 35 мм – відмінний варіант, якщо ви хочете зняти оточення, не жертвуючи деталями об'єкта зйомки.
 
- Велика максимальна діафрагма f/1,8: Забезпечує гарний м'який бік, чіткий поділ об'єкта зйомки та фону, більш короткі витримки, різкі знімки при поганому освітленні та яскраве зображення у видошукачі.
 
- Чудові оптичні характеристики: Точкові джерела світла відображаються з мінімальним сагітальним коматичним засвіченням. Один елемент із низькодисперсійного скла ED та одна асферична лінза в оптичній системі забезпечують різкі гарні зображення.
 
- Знімки високої роздільної здатності: Створений для сучасних матриць з високою роздільною здатністю, цей об'єктив забезпечує приголомшливі різкість і контрастність по всьому кадру, дозволяючи вам знімати неймовірні зображення та відео у форматі HD.
 
- Компактний та легкий: Значно легший та компактніший, ніж його професійний колега, цей об'єктив дає вам необхідну портативність.
 
- Безшумний ультразвуковий мотор (SWM) Тихе та точне автофокусування.
 
- Мінімальна відстань фокусування: 0,25м.
 
- Два режими фокусування: M/A (автофокусування з пріоритетом ручного налаштування) та M (ручне фокусування).
 

Nikon 35mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA137DA) - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив зі знижками? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Tamron. Якщо виникли при купівлі Nikon 35mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA137DA) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Броварах найшвидше.

Фокусна відстань
35 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
11 елементів у 8 групах (у тому числі 1 елемент зі скла ED та 1 асферична лінза)
Кут зору
63 ° (44 ° з фотокамерами Nikon формату DX)
Мінімальна відстань фокусування
0,25 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,24-кратний
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
58 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Максимальний діаметр прибл. 72 х 71,5 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
305 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-58 діаметром 58 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-70, м'який чохол для об'єктива CL-0915