Canon Speedlite 430EX III-RT (0585C011)

Код товару: С000005146
Фото: Canon Speedlite 430EX III-RT (0585C011)

Нема в наявності

Ціна: 14 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon Speedlite 430EX III-RT

Портативний потужний спалах Speedlite, який однаково легко використовувати як разом з камерою, так і окремо від неї

Оцініть нові можливості освітлення з потужним, зручним і компактним спалахом Speedlite. Радіочастотне керування дозволяє легко керувати зовнішнім спалахом, що відкриє для вас нові способи створення креативних фотографій.

Переваги

  • Компактний, але потужний спалах, який можна завжди взяти із собою
  • Простота управління та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
  • Використовуйте дистанційне керування спалахом, щоб досягти потрібного ефекту
  • Знімайте красиві портретні знімки у відбитому світлі
  • Є частиною системи EOS, завдяки чому можлива інтеграція з іншими спалахами Speedlite

Докладний опис

Компактний, але потужний спалах, який можна завжди взяти із собою

Провідне число 43 (м, ISO 100) означає, що спалах досить потужний для використання в різних умовах.

Невеликий спалах Speedlite 430EX III-RT важить всього 295 г і має довжину всього 113,8 мм - для нього завжди знайдеться місце у вашій сумці.

Оснащений легкодоступними елементами живлення типорозміру AA, спалах перезаряджається лише за 3,2 секунди після повної розрядки.

Простота управління та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Елементи керування спалаху Speedlite 430EX III-RT схожі на елементи керування, що використовуються на багатьох камерах EOS. Кнопки доступу використовуються для керування ключовими функціями, а колесо керування дозволяє швидко виконати необхідні налаштування. Перемикач блокування запобігатиме випадковій зміні налаштувань. РК-дисплей чітко відображає налаштування та інформацію про параметри зйомки, а в умовах слабкого освітлення вмикається підсвічування дисплея.

Використовуйте дистанційне керування спалахом, щоб досягти потрібного ефекту

Спалах Speedlite 430EX III-RT можна встановлювати окремо від камери для отримання освітлення з різних боків.

Завдяки радіочастотному керуванню спалахом Speedlite 430EX III-RT можна керувати на відстані до 30 м, при цьому він може перебувати за межами поля зору. Це дозволяє встановлювати спалах в різних місцях для створення особливої ​​атмосфери і різноманітних ефектів.

Спалах Speedlite 430EX III-RT можна також віддалено керувати за допомогою оптичного спуску, який можна використовувати з поточними налаштуваннями спалаху. Керування спалахом можливе на відстані до 10 м за допомогою передавача для спалахів Speedlite ST-E2 або вбудованого передавача Speedlite, яким обладнано деякі камери EOS.

Використовуйте кілька спалахів у групах, налаштовуючи яскравість кожної окремої групи. Можна створити до п'яти груп (до 15 спалахів у кожній групі).

Знімайте красиві портретні знімки у відбитому світлі

Регульована головка спалаху дозволяє відбивати світло від великих поверхонь, наприклад, стін або стелі, створюючи м'яке освітлення без тіней, яке чудово підійде для зйомки портретів.

Вбудований відбивач можна використовувати для створення блиску у погляді об'єкта зйомки, що робить погляд глибшим.

Підключіть адаптер, що входить до комплекту постачання, щоб домогтися ще м'якшого освітлення. Кольоровий фільтр, який входить у комплект поставки, дозволить створити тепліше освітлення від спалаху, щоб воно більше відповідало природному освітленню у приміщенні.

Можна збільшити зумування спалаху Speedlite 430EX III-RT для відповідності куту огляду об'єктива, що використовується.

Є частиною системи EOS, завдяки чому можлива інтеграція з іншими спалахами Speedlite

Використовуйте Speedlite 430EX III-RT разом з іншими спалахами, наприклад Speedlite 600EX-RT, під час зйомки з кількома спалахами.

Керуйте зовнішнім спалахом Speedlite 430EX III-RT за допомогою спуску, наприклад ST-E3-RT, або за допомогою вбудованого передавача Speedlite камери EOS.

Два способи бездротового керування спалахом

Можливість керувати зовнішнім спалахом Speedlite 430EX III-RT за допомогою радіочастотного керування або оптичного спуску забезпечує неймовірну універсальність використання спалаху. При використанні радіочастотного управління спалах може бути встановлений на відстані до 30 м від камери, і при цьому не обов'язково бути в прямій видимості. Це означає, що вам є набагато більше можливостей для її встановлення, наприклад, ви можете встановити спалах за межами кімнати, за вікном.

Оптичний спуск дозволяє керувати спалахом Speedlite 430EX III-RT на відстані до 10 м без спеціального обладнання за допомогою вбудованого передавача Speedlite камери EOS (наприклад, EOS 760D, EOS 70D та EOS 7D Mark II).

 

 

 

Canon Speedlite 430EX III-RT (0585C011) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Спалахи А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. З асортименту виберіть Спалах за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Спалах, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Вам будуть запропоновані різні Спалахи Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Yongnuo. Якщо з'явилися при підборі Canon Speedlite 430EX III-RT (0585C011) Запитайте нашого менеджера. Транспортуємо продукцію в Тернополі найшвидше.

ДЖЕРЕЛО ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ

Максимальне провідне число (ISO100) у метрах 43 (105 мм)

ЗУМ

Зум Є кут освітлення 24-105 мм Максимальний кут освітлення з розсіювачем 14 мм Автоматичне налаштування кута освітлення спалаху відповідно до розміру датчика зображення Є

РЕЖИМИ РОБОТИ СПАЛАХУ

Керування експозицією E-TTLII/E-TTL Синхронізація спалаху при короткій витримці (режим FP-спалаху) Є Ручний режим / частки потужності Так - 1/1-1/128 Ступені ручного керування 1/3 ступеня

ФУНКЦІЇ ДЛЯ РОБОТИ ІЗ СПОЛАХОМ

Фіксація експозиції спалаху Є Компенсація експозиції Є Брекетинг експозиції спалаху Ні Синхронізація спалаху за другою шторкою Є Моделюючий спалах Є Передача інформації про колірну температуру

Бездротове управління спалахом

Передавач Є Тип передавача Радіочастотний Діапазон сигналу (інфрачервоний/радіочаст.) У приміщенні: 12-15 м / 30 м
Поза приміщенням: 8-10 м / 30 м Функція веденого пристрою Інфрачервоний/радіочастина. Функція провідного пристрою Радіочастини. Кількість груп (оптичні/радіочаст.) - / 5 Кількість каналів (оптичні/радіочаст.) - / 15 Дистанційний спуск затвора Є

РУХУ ГОЛОВКИ СПАЛАХУ

Вгору 45, 60, 75 і 90 ° Ліворуч 60, 75, 90, 120 і 150 ° Праворуч 60, 75, 90, 120, 150 і 180 °

ПІДСВІТЛЕННЯ ДЛЯ АВТОФОКУСУВАННЯ

Підсвічування автофокусування Є Кількість точок автофокусування, що підтримується 1 Тип підсвічування автофокусування Інфрачервоний / стробоскопічний спалах

ДЖЕРЕЛО ЖИВЛЕННЯ

Елемент живлення 4 елементи живлення типорозміру AA Мінімальний час перезаряджання * Прибл. 3,5 с Зовнішнє джерело живлення Ні

КОНСТРУКЦІЯ

Захист від пилу та води Ні Матеріал настановної п'яти Метал

ІНШЕ

Користувацькі функції 10 (8 персональних функцій) Налаштування спалаху в меню камери ** Є Зовнішній датчик експозиції спалаху Ні Роз'єм
PC Ні спалаху Ні

 

ГАБАРИТИ ТА ВАГА

Розміри (Ш x В x Г), мм 70,5 x 113,8 x 98,2 Вага (без акумуляторів), в грамах 295 г Діапазон робочих температур 0–45 °C / 32–113 °F Робоча вологість Не більше 85 %