Nikon D5 body (CF) (VBA460BE)

Код товару: С000005217
Фото: Nikon D5 body (CF) (VBA460BE)

Нема в наявності

Ціна: 153 126 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Потужність та точність за будь-яких обставин: за допомогою фотокамери D5 можна знімати те, що не видно оку.

Реалізована у фотокамері Nikon D5 153-точкова система АФ наступного покоління дозволяє працювати в різних умовах, від динамічних перегонів до претензійних світських заходів. Надзвичайно широкий спектр застосування та новий буфер, що дозволяє зняти 200 зображень формату NEF (RAW) при високошвидкісній серійній зйомці. Нова матриця та датчик для виміру експозиції забезпечують виключно точне розпізнавання об'єктів зйомки та деталей зображення. Найширший в історії Nikon діапазон світлочутливості відкриває можливості зйомки практично в будь-яких умовах, від яскравого сонячного світла до астрономічних сутінків. Для відеооператорів, які прагнуть досконалості, підійде вбудований режим D-відео, завдяки якому прямо у фотокамері можна записувати відео у форматі 4K/UHD.

Досягайте вершин майстерності завдяки 153-точковій системі АФ наступного покоління та буферу, що дозволяє зняти 200 зображень у форматі NEF (RAW)

Задавайте правила гри, скориставшись чудовою системою АФ від компанії Nikon. З 153 точками фокусування та 99 датчиками перехресного типу фотокамера D5 відкриває найширші можливості зйомки. Ви можете зняти практично будь-який сюжет, чи то динамічні перегони, чи претензійний світський захід. Новий рівень точності дозволяє відстежувати дрібні об'єкти, що рухаються із великою швидкістю. Легко розпізнаються об'єкти, розташовані з обох боків кадру, а також значно покращені характеристики вертикальної зйомки. Завдяки високій чутливості АФ до -4 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F) досягається відмінна якість зйомки при недостатньому освітленні та покращення всіх режимів АФ. У режимі безперервної АФ можна перемикатися між 153-, 72- та 25-точковим покриттям кадру. Усі 153 точки фокусування сумісні з об'єктивами AF NIKKOR зі світлосилою f/5,6 і більше, а 15 центральних точок фокусування можна використовувати при ефективній світлосилі f/8. Буфер пам'яті збільшеного об'єму дозволяє зняти до 200 зображень у форматі NEF (RAW) або великих JPEG в одній високошвидкісній серії. Цього достатньо для того, щоб повністю зняти фінальний спринтерський забіг на дистанції 100 метрів, навіть не прибираючи палець зі кнопки спуску затвора.

Домагайтеся неможливого завдяки неперевершеному поєднанню потужності та точності

Феноменальна ефективність фотокамери D5 – все, що потрібно для створення неповторних знімків. Завдяки новій спеціалізованій інтегральній мікросхемі для модуля АФ на автофокусування завжди виділяється максимум обчислювальної потужності. Незалежно від швидкоплинності подій, що відбуваються, ви завжди отримаєте високоякісні знімки. Зйомка зі швидкістю до 12 кадрів за секунду з АЕ/АФ зі стеженням або до 14 кадрів за секунду з підйомом дзеркала. Значно оптимізовано функції АФ зі стеженням та видимість об'єктів у видошукачі під час зйомки спортивних подій, коли об'єкти можуть стрімко змінювати напрямок свого руху. Завдяки збільшенню швидкості послідовної роботи механізмів затвора та дзеркала суттєво зменшується затемнення зображення у видошукачі при високошвидкісній серійній зйомці. Для бездоганної чіткості встановіть на фотокамері D5 професійний об'єктив NIKKOR, який підтримує режим VR SPORT, наприклад, AF-S NIKKOR 600mm f/4E або AF-S NIKKOR 500mm f/4E. Крім того, режим VR SPORT забезпечує стабільність зображення у видошукачі під час відстеження швидких рухів. Встановіть на фотокамеру D5 один із цих об'єктивів, і тоді будь-які об'єкти, що рухаються швидко і непередбачено, вийдуть на знімках бездоганно чіткими.

Виділяйтеся з натовпу завдяки новій матриці та датчику виміру експозиції

Неперевершена ефективність зйомки фотокамерою D5 дає фотографу повну свободу дій. Нова 20,8-мегапіксельна КМОП-матриця формату FX та датчик RGB для виміру експозиції з роздільною здатністю 180 000 пікселів забезпечують виключно точне розпізнавання об'єктів зйомки та деталей зображення. Ви отримаєте знімок потрібної якості навіть під час зйомки динамічних спортивних подій на закритому майданчику. Причому це буде не просто знімок: градації відтінків стали точнішими, а їхня кількість збільшилася. Крім того, фотокамера D5 оснащена новим сенсорним РК-монітором з діагоналлю 8 см та роздільною здатністю 2360 тис. пікселів. Наявність екрану з такою високою роздільною здатністю та швидкістю відгуку, порівнянною зі смартфонами, означає, що ви можете практично миттєво знаходити та вибирати потрібні зображення. Знімайте в режимі Live view і за допомогою сенсорного керування змінюйте точку фокусування або отримуйте дані налаштування точкового балансу білого залежно від вибраної області кадру. Щоб ще більше підвищити точність керування функціями фотокамери, скористайтеся програмним забезпеченням Picture Control 2.0, завдяки якому спрощено процедуру визначення параметрів як фото-, так і відеозйомки. Спростіть постобробку за допомогою попереднього встановлення «Рівномірний», що забезпечує максимальний динамічний діапазон; керуйте найтоншою деталізацією за допомогою параметра "Чіткість".

Від яскравого сонячного світла до астрономічних сутінків: знімайте те, чого не може побачити людське око

Фотокамера D5 відкриває широкі можливості зйомки за умов недостатнього освітлення. Стандартний діапазон чутливості від 100 до 102400 одиниць ISO і найбільше в історії Nikon розширення чутливості відкриває можливості зйомки практично в будь-яких умовах. Нова система обробки зображень EXPEED 5 гарантує безпрецедентну якість зображень по всьому стандартному діапазону ISO. Така висока чіткість зображень стала можливою завдяки оптимізації системи обробки сигналів для нової матриці з підвищеною роздільною здатністю на 25 %. Кількість дрібних шумів суттєво знизилася, і навіть кадровані зображення, зняті за високих значень ISO, зберігають свою якість. Завдяки останнім досягненням інженерної думки діапазон чутливості тепер можна розширити до еквівалента 3 280 000 одиниць ISO при виборі налаштування Hi 5. Такі високі значення ISO використовуються, як правило, у вузькоспеціалізованих системах, зокрема у системах спостереження та безпеки. Завдяки підтримці такого високого рівня світлочутливості, ви можете знімати кольорові зображення навіть в астрономічних сутінках, при освітленості, еквівалентній 0,001 лк.

Подолайте межі можливого: знімайте відео високої чіткості (4К) у форматі D-відео

Першою цифровою дзеркальною фотокамерою Nikon, яка підтримує зйомку відео високої чіткості 4K/UHD, модель D5 має набагато ширші можливості відеозйомки в порівнянні з фотокамерою D4S. Відеоролики формату 4K (3840 x 2160 пікселів) можна записувати з частотою 30p/25p/24p та природним піксельним кадруванням, що гарантує найвищу якість зображення. Відеозйомку у форматі Full HD (1080p) можна вести із частотою кадрів до 50p/60p у кількох форматах кадрування матриці, у тому числі у власному форматі кадрування Full HD. Під час відеозйомки в режимі М чутливість для всіх значень роздільної здатності відео та режимів кадрування можна вибирати в діапазоні від 100 одиниць ISO і вище, до значення Hi 5. Автоматичний вибір чутливості працює з чутливістю від ISO 200 до Hi 5 і дозволяє налаштовувати максимальне значення ISO, з яким ви хочете працювати. Фотокамера підтримує передачу стисненого відео через вихід HDMI: навіть відеоролики формату 4К можна записувати на картку пам'яті безпосередньо у фотокамері, а також виводити стиснені відеоролики на вихід HDMI у 8-розрядному форматі 4:2:2 YCbCr. Під час дистанційної зйомки на вихід HDMI можна виводити відео будь-якої роздільної здатності.

Значне підвищення ефективності роботи: високошвидкісна зйомка зображень та 4-кратне збільшення швидкості передачі даних

Швидше, чіткіше та простіше: всі можливості фотокамери D5 спрямовані на підвищення зручності зйомки. Розроблена з урахуванням відгуків професійних фотографів, що приділяють зйомці весь свій час, ця фотокамера дозволяє значно знизити рівень стресу, пов'язаний з професійною фотографією. Кнопки тепер мають чітко окреслені краї та вигини, завдяки чому покращується загальна ергономіка фотокамери, а процес управління стає інтуїтивно зрозумілішим, особливо при зйомці через видошукач. Розширення можливостей зачепило не тільки саму фотокамеру: система креативного освітлення Nikon вийшла на новий рівень після випуску спалаху SB-5000. Для керування цим новим спалахом Speedlight використовується радіоканал, завдяки чому спрощується процес керування системою спалахів Nikon під час зйомки в несприятливих умовах.

 

Nikon D5 body (CF) (VBA460BE) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Фотоапарат вигідно? Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon І Ви побачите перелік з Фотоапарати Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Виникли при підборі Nikon D5 body (CF) (VBA460BE) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Надсилання проводиться в Києві найшвидше.

Тип: Цифрова дзеркальна фотокамера

Байонет об'єктиву: Байонет F Nikon (з пару АФ і контактами АФ)

Матриця: КМОП-матриця формату FX розміром 35,9 x 23,9 мм

Загальна кількість пікселів: 21,33 млн.

Система видалення пилу: Функція очищення матриці, еталонні дані для функції видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)

Ефективна кількість пікселів: 20,8 млн.

Розмір зображення (у пікселях): Область зображення FX (36 x 24); (великий) 5568 x 3712; (середній) 4176 x 2784; (маленький) 2784 х 1856; область зображення у форматі 1,2-кратного кадрування (30 x 20); (великий) 4640 x 3088; (середній) 3472 x 2312; (маленький) 2320 х 1544; область зображення DX (24 x 16); (великий) 3648 x 2432; (середній) 2736 x 1824; (маленький) 1824 x 1216, область зображення 5: 4 (30 x 24); (великий) 4640 x 3712; (середній) 3472 x 2784; (маленький) 2320 х 1856; фотографії формату FX, зняті під час відеозйомки з розміром кадру 1920 x 1080 або 1280 x 720; (великий) 5568 x 3128; (середній) 4176 x 2344; (маленький) 2784 х 1560; фотографії формату DX, зняті під час відеозйомки з розміром кадру 1920 x 1080 або 1280 x 720; (великий) 3648 x 2048; (середній) 2736 x 1536; (маленький) 1824 х 1024; фотографії, зняті під час відеозйомки з розміром кадру 3840 x 2160: 3840 x 2160; фотографії, зняті під час відеозйомки з розміром кадру 1920 x 1080 (кадрування): 1920 x 1080

Зберігання даних - формат файлів: NEF (RAW): 12- або 14-розрядні (стиснення без втрат, стиснення або без стиснення); доступні великі, середні та маленькі розміри (середні та маленькі розміри записуються з глибиною кольору 12 біт за допомогою стиснення без втрат), TIFF (RGB), JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG з високим (стиснення прибл. 1 : 4), середнім (стиснення прибл.1:8) або низьким (стиснення прибл.1:16) рівнем якості; доступне стиск з оптимальною якістю; NEF (RAW) + JPEG: одна й та сама фотографія, записана в обох форматах: NEF (RAW) та JPEG

Система Picture Control: "Стандартний", "Нейтральний", "Насичений", "Монохромний", "Портрет", "Пейзаж", "Рівномірний"; можливість зміни вибраного режиму Picture Control та збереження власних режимів Picture Control

Носії даних: XQD, карти пам'яті CompactFlash (тип I, сумісні з UDMA)

Подвійні гнізда для карток пам'яті: 2 картки пам'яті CompactFlash (CF); карту в гнізді 2 можна використовувати у разі переповнення, для резервування або роздільного зберігання копій, створених у режимі одночасної зйомки у форматах NEF та JPEG; передбачено можливість копіювання знімків з однієї картки на іншу.

Файлова система: DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge

Видошукач: Дзеркальний прямий видошукач з пентапризмою

Покриття кадру: Формат FX (36 x 24): прибл. 100% по горизонталі та 100% по вертикалі; 1,2 x (30 x 20): прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі; формат DX (24 x 16): прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі; 5: 4 (30 x 24): прибл. 97% по горизонталі та 100% по вертикалі

Збільшення: прибл. 0,72-кратне (для об'єктива 50 мм з діафрагмою f/1,4, сфокусованого на нескінченність; з корекцією –1,0 м-¹)

Крапка фокусу видошукача: 17 мм (з корекцією -1,0 м-1; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

Діоптрійне налаштування: Від -3 до +1 м-1

Фокусувальний екран: Матовий екран типу У BriteView Clear Matte Mark IX з рамками фокусування зони АФ (можливе відображення сітки кадрування)

Попередній перегляд глибини різкості: Доступно. При натисканні кнопки Pv встановлюється значення діафрагми об'єктива, обране користувачем (режими А та М) або фотокамерою (режими P та S)

Діафрагма об'єктива: Миттєво-поворотного типу з електронним керуванням

Сумісні об'єктиви: Сумісність з об'єктивами AF NIKKOR, включаючи об'єктиви типу G, E і D (деякі обмеження можна застосувати до об'єктивів PC), об'єктиви DX (з використанням області зображення DX 24 x 16 1,5-кратні), об'єктиви AI-P NIKKOR та об'єктиви без мікропроцесора AI (тільки режими експозиції A та M). Не можна використовувати об'єктиви IX NIKKOR, об'єктиви для фотокамери F3AF та об'єктиви без AI. Електронний далекомір можна використовувати з об'єктивами з максимальною діафрагмою f/5,6 або ширше (електронний далекомір підтримує 15 точок фокусування з об'єктивами з максимальною діафрагмою f/8 або ширше, з яких 9 точок доступні для вибору).

Тип затвора: Механічний затвор з вертикальним ходом шторок та електронним керуванням; електронний спуск передньої шторки доступний у режимі зйомки з підйомом дзеркала

Від 1/8000 до 30 с, з кроком 1/3, 1/2 або 1 EV, витримка від руки, витримка по таймеру, X250

Витримка синхронізації: X = 1/250; синхронізація із затвором при витримці не коротша 1/250 с

Режими зйомки: S (покадрова), CL (безперервна повільна), CH (безперервна швидка), Q (тихий затвор), «Автоспуск», MUP (підйом дзеркала)

Швидкість зйомки: 120 кадрів за секунду, до 10 кадрів за секунду (CL); 10–12 кадрів за секунду або 14 кадрів за секунду в режимі підйому дзеркала (CH); або 3 кадри в секунду (режим тихої безперервної зйомки)

Автоспуск: 2, 5, 10, 20 с; від 1 до 9 експозицій з інтервалом 0,5; 1; 2 або 3 с

Метод виміру експозиції: Матричний: 3D колірний матричний замір III (об'єктиви типів G, E та D); колірний матричний замір III (інші об'єктиви із вбудованим мікропроцесором); колірний матричний вимір експозиції (доступний з об'єктивами без мікропроцесора, якщо в налаштуваннях фотокамери вказані параметри об'єктива) Центрозвважений: 75 % вимірювань припадає на коло діаметром 12 мм у центрі кадру. Можна змінити діаметр кола на 8, 15 або 20 мм у центрі кадру або застосувати зважене усереднення по всьому кадру (об'єктиви без мікропроцесора використовують коло діаметром 12 мм). вибраної точки фокусування (по центральній точці фокусування, якщо використовується об'єктив без мікропроцесора) Вимірювання по яскравих ділянках: доступний з об'єктивами типу G, E і D

Діапазон (100 одиниць ISO, об'єктив зі світлосилою f/1,4, 20 °C): Матричний або центрозважений замір: від -3 до 20 EV Точковий замір: від 2 до 20 EV

Поєднання з експонометром: з вбудованим мікропроцесором, AI

Режим: Програмний автоматичний режим із можливістю гнучкої програми (Р), автоматичний режим із пріоритетом витримки (S), автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (А), ручний режим (М)

Корекція експозиції: Від −5 до +5 EV із кроком 1/3, 1/2 або 1 EV

Блокування експозиції: Освітленість блокується на виміряному значенні

Чутливість ISO: Чутливість від 100 до 102400 одиниць ISO з кроком 1/3, 1/2 або 1 EV; також можна встановити значення прибл. на 0,3; 0,5; 0,7 або 1 EV (еквівалентно 50 одиницям ISO) менше 100 одиниць ISO або значення прибл. на 0,3; 0,5; 0,7; 1; 2; 3; 4 або 5 EV (еквівалентно 3280000 одиниць ISO) більше 102400 одиниць ISO; можливість автоматичного керування чутливістю ISO

Активний D-Lighting: Набір доступних для вибору значень: «Авто», «Надпосилений +2/+1», «Посилений», «Нормальний», «Помірний» або «Вимк.»

Автофокусування: Модуль датчика автофокусування Multi-CAM 20K з визначенням фази TTL, тонким налаштуванням та 153 точками фокусування (включаючи 99 датчиків перехресного типу та 15 датчиків, що підтримують світлосилу f/8), з яких 55 (35 датчиків перехресного типу та 9 світлосилу f/8) доступно для вибору

Діапазон спрацьовування: від -4 до +20 EV (100 одиниць ISO при 20 °C)

Привід об'єктива: Покадрова стежить АФ (AF-S); безперервна стежить АФ (AF-C); прогнозує стежить фокусування, яка включається автоматично відповідно до стану об'єкта. При виборі ручного фокусування (M) можливе використання електронного далекоміра

Точки фокусування: 153 точки фокусування, з яких 55 або 15 доступні для вибору

Режим зони АФ: одноточкова АФ, 25-, 72- або 153-точкова динамічна АФ, 3D-стеження, групова АФ, автоматичний вибір зони АФ

Блокування фокусування: Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ) або натисканням на центр допоміжного селектора

Керування спалахом: TTL: керування спалахом i-TTL за допомогою датчика RGB роздільною здатністю приблизно 180К (180 000) пікселів; збалансований спалах i-TTL, що заповнює, для цифрових дзеркальних фотокамер використовується при матричному та центрозваженому вимірі експозиції, а також при вимірі експозиції по яскравих ділянках, стандартний спалах i-TTL для цифрових дзеркальних фотокамер — при точковому вимірі

Режим спалаху: Синхронізація за передньою шторкою, повільна синхронізація, синхронізація по задній шторці, пригнічення ефекту червоних очей, повільна синхронізація з придушенням ефекту червоних очей, повільна синхронізація по задній шторці; вимк.; підтримується автоматична високошвидкісна синхронізація FP

Корекція спалаху: Від −3 до +1 EV із кроком 1/3, 1/2 або 1 EV

Індикатор готовності спалаху: Світиться, якщо додатковий спалах повністю заряджений; блимає після спрацьовування спалаху на повну потужність

Башмак для приладдя: «Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних та запобіжним фіксатором

Система креативного освітлення Nikon: Підтримується

Синхроконтакт: Синхроконтакт ISO 519 з фіксуючим різьбленням

Баланс білого: «Авто» (3 варіанти), «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (7 варіантів), «Пряме сонячне світло», «Спалах», «Хмарно», «Тінь», «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень, в режимі Live view можна виміряти точковий баланс білого), "Вибір колірної температури" (2500-10 000 К); тонка настройка доступна для всіх значень.

Брекетинг балансу білого: «Експозиція», «Спалах», «Баланс білого», «ADL»

Live view — режими: Live view для відео, Live view для фотографій з доступним режимом безшумної зйомки

Live view — привід об'єктива: Автофокусування (АФ): покадрове стежить АФ (AF-S); постійна стежить АФ (AF-F); ручне фокусування (M)

Live view — режим зони АФ: АФ із пріоритетом особи, АФ із розширеною зоною, АФ із звичайною зоною, АФ із веденням об'єкта

Live view — автофокусування: АФ з функцією визначення контрасту у будь-якій точці кадру (фотокамера вибирає точку фокусування автоматично при вибраному режимі АФ із пріоритетом обличчя або АФ із веденням об'єкта)

Відеоролики — замір експозиції: Вимірювання експозиції TTL за допомогою головної матриці

Відеоролики — метод виміру експозиції: Матричний, центрозважений або замір по яскравих ділянках

Відеоролики – розмір кадру (у пікселях) та частота кадрів: 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (прогресивна), 25p, 24p; 1920 х 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1920 x 1080 (кадрування): 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 х 720: 60p, 50p. Фактична частота кадрів для 60p, 50p, 30p, 25p та 24p становить 59,94; 50; 29,97; 25 та 23,976 кадру в секунду відповідно; для всіх розмірів кадрів підтримується висока якість зображення; звичайна якість зображення підтримується для всіх розмірів, за винятком 3840 x 2160

Відео - формат файлу: MOV

Відеоролики - стиск: H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding

Відео - формат запису звуку: Лінійний PCM

Відео - пристрій запису звуку: Вбудований стереомікрофон або зовнішній мікрофон; передбачена можливість регулювання чутливості

Відеоролики – чутливість ISO: Режими експозиції P, S та A: автоматичне керування чутливістю ISO (від 100 одиниць ISO до Hi-5) з можливістю вибору верхнього граничного значення Режим експозиції M: автоматичне керування чутливістю ISO (від 100 одиниць ISO до Hi-5) ) з можливістю вибору верхнього граничного значення; ручний вибір (від 100 до 102 400 з кроком 1/3, 1/2 або 1 EV), також можна встановити значення прибл. на прибл. 0,3; 0,5; 0,7; 1; 2; 3; 4 або 5 EV (еквівалентно 328 0000 одиниць ISO) більше 102 400 одиниць ISO

Монітор: Сенсорний РК-монітор TFT з діагоналлю 8 см, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням яскравості та роздільною здатністю прибл. 2359 тис. пікселів (XGA)

Перегляд: Повнокадровий перегляд і перегляд зменшених зображень (4, 9 або 72 зображення) зі збільшенням під час перегляду, перегляд відео, показ слайдів (знімків та/або відео), відображення гістограми, засвічення, інформація про знімок, відображення даних про місцезнаходження, автоматичний поворот зображення, оцінка знімків, запис та відтворення звукових нотаток, а також додавання та перегляд даних IPTC

USB: SuperSpeed ​​USB (роз'єм USB Micro-B 3.0); рекомендується підключення через вбудований порт USB

Вихід HDMI: Роз'єм HDMI типу C

Аудіовхід: Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм; підтримується живлення при підключенні)

Аудіовиход: Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм)

Роз'єм(и) для приладдя: 10-контактний роз'єм дистанційного керування: можна використовувати для підключення додаткового пульта дистанційного керування, бездротового контролера дистанційного керування WR-R10 (необхідний адаптер WR-A10) або WR-1, пристрої GPS GP-1/GP- 1A або пристрої GPS, сумісного з протоколом NMEA0183 версії 2.01 або 3.01 (необхідний додатковий узгоджувальний кабель GPS MC-35 і кабель з 9-контактним роз'ємом D-sub); Роз'єм Ethernet: роз'єм RJ-45 Стандарти: IEEE 802.3ab (1000BASE-T)/IEEE 802.3u (100BASE-TX)/IEEE 802.3 (10BASE-T) Швидкість передачі даних: 10/100/1000 Мбіт/с з автоматичним максимальна швидкість послідовної передачі даних за стандартом IEEE;фактична швидкість може бути інший) Порт: 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T (AUTO-MDIX); Периферійний роз'єм: для WT-6, WT-5

Підтримувані мови: Англійська, арабська, бенгальська, болгарська, угорська, в'єтнамська, голландська, грецька, датська, індонезійська, іспанська, італійська, китайська (спрощений і традиційний лист), корейська, маратхи, німецька, норвезька, перська, перська, і бразильський варіант), румунська, російська, сербська, тайська, тамільська, телугу, турецька, українська, фінська, французька, хінді, чеська, шведська, японська

Батарея: Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL18a

Мережевий блок живлення: Мережевий блок живлення EH-6b; потрібен роз'єм живлення EP-6 (придбано додатково)

Штативне гніздо: 1/4 дюйми (ISO 1222)

Розміри (Ш x В x Д): Прибл. 160 x 158,5 x 92 мм

Вага: Прибл. 1405 г з батареєю та двома картами пам'яті, але без захисної кришки та кришки черевика для приладдя; прибл. 1235 г (тільки корпус фотокамери); прибл. 1415 г з батареєю та двома картами пам'яті CompactFlash, але без захисної кришки та кришки черевика для приладдя; прибл. 1240 г (тільки корпус фотокамери)

Робоче середовище – температура: від 0 до +40 °C

Приладдя в комплекті: Захисна кришка BF-1B, кришка башмака для приладдя BS-3, літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL18a із захисною кришкою, зарядний пристрій MH-26a з мережевим шнуром і двома захисними кришками для контактів залежить від країни продажу), затискач USB-кабелю, затискач HDMI-кабелю, USB-кабель UC-E22, ремінь AN-DC15