Nikon SB-5000 (FSA04301)

Код товару: С000005218
Фото: Nikon SB-5000 (FSA04301)

У наявності

Ціна: 23 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний спалах для ефективного освітлення
Високоякісний спалах SB-5000 – це чудове рішення для організації освітлення для якісної вуличної та студійної фотозйомки. Особливістю моделі є вбудований радіозв'язок, який дозволяє керувати освітленням на дистанції до 30 метрів. Завдяки новій системі охолодження ви зможете робити блискучу серійну зйомку на 100 кадрів без перерви із використанням спалаху на повну потужність. Покращені елементи керування та меню суттєво спрощують роботу, а легкий корпус з ергономічним дизайном забезпечує неймовірно зручне використання на фотокамері. Для особливих умов зйомки повністю керувати областю спалаху допоможуть три встановлені шаблони освітлення.
 
Складні умови – не завада для успішного використання SB-5000
Зі спалахом SB-5000 ви зможете досягти ідеального освітлення за будь-яких умов, оскільки він підтримує опцію радіокерування в системі творчого освітлення Nikon. При використанні даної моделі з бездротовим приладом дистанційного керування WR-R10 стало можливим запускати один або декілька автономних спалахів. Пульт дистанційного керування WR-R10 дозволяє створити до шести груп спалахів SB-5000.
Серійна зйомка без перерви на охолодження
Сучасна система охолодження Nikon Speedlight є першою в світі системою з інтегрованим керуванням температурою для використання в компактних спалахах зовнішнього типу. Завдяки їй модель SB-5000 не перегрівається під час зйомки з великим навантаженням, забезпечуючи чудові 120 знімків із інтервалом 5-секундним інтервалом або 84 знімки із 3 секундами перерви. Так, ви зможете під час використання спалаху на повну потужність зробити зйомку серії зі 120 послідовних фотографій.
Взаємодія з інтелектуальною системою керування
Швидкий та надійний пристрій здатний обмінюватися інформацією про експозицію із цифровими дзеркальними камерами зі змінною оптикою, що підтримують систему творчого освітлення. Це досягається завдяки вбудованій системі керування через об'єктив (i-TTL) від Nikon. Тепер можна було керувати роботою спалаху за допомогою зручного меню фотокамери або комп'ютера із встановленою програмою Camera Control Pro 2.
Поєднання компактного дизайну зі зрозумілим керуванням
Виробник ретельно продумав дизайн спалаху, зробивши його легшим за попередню версію. Цей компактний аксесуар важить лише 420 г. Панель керування у вигляді великого екрана з інтуїтивно зрозумілими позначеннями дозволяє зручно керувати пристроєм. За допомогою поворотного перемикача та клавіші «і» можна вибрати функції, що найчастіше використовуються або індивідуально налаштовані. Головку спалаху, як і попередньої моделі, можна нахиляти під кутом від 7° до 90° і повертати по горизонталі вліво і вправо на 180°.

Nikon SB-5000 (FSA04301) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Спалахи та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Спалах за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Спалах, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Спалахи Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Yongnuo. З'явилися при покупці Nikon SB-5000 (FSA04301) Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилання прийде в Чернігові у мінімальні терміни.

Тип
звичайна
Сумісність
з камерами
Nikon
Провідне число
35 / ISO 100 /
Час 
перезарядки
2.6 с / 1.8 сек з батареями Ni-MH (2600 mAh) /
Кількість імпульсів
150 / 190 імпульсів з батареями Ni-MH (2600 mAh) /
Тривалість 
імпульсу
1/980 с/при потужності 1/256 до 1/30820 с/
Підтримка TTL
TTL, i-TTL, D-TTL
Управління 
потужністю
 / до 1/256 /
Кут розсіювання 
світла
24 – 200 мм
Поворотна 
головка
Кут повороту
головки
по вертикалі – 97 градусів, по горизонталі – 180 градусів
Функції та 
можливості
підсвічування автофокусу
керування на камері
автоматичний zoom
ручний zoom
бездротове керування
робота в режимі
ведучої
Дисплей
Підсвічування 
дисплея
живлення
4xAA
Габарити
73x137x104 мм
Вага
420 г