Meike FC110

Код товару: С000005276
Фото: Meike FC110

У наявності

Ціна: 2 499 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Макроспалах незамінний при зйомці дрібних предметів, таких як комахи, квіти, якісь деталі, або просто предметна зйомка. Джерело світла (LED світлодіоди) розташовується навколо об'єктива, тим самим даючи рівномірне освітлення без тіней та яскравий контраст. Спалах кріпиться до об'єктиву за допомогою спеціальних кріпильних кілець (52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm 77mm). Ці кільця закручуються на різьблення об'єктива, а до них вже кріпитися на затискачах сам спалах. Керуючий модуль кріпиться на гарячому черевику. Ви можете використовувати спалах для зйомки відеозаписів. Ефективна відстань до 2 м.

Режими спалаху:

- Flash. У цьому режимі спалах спалахує під час натискання кнопки спуску затвора. Зйомка в режимі TTL неможлива.
- Light (постійне світло). Спалах світить у " пілотному " режимі, тобто. світить тьмяним світлом для наведення автофокуса, а при натисканні на кнопку спуску - спалахує на повну потужність.
- Режими L та R. У цих режимах світиться лише ліва або права сторона спалаху.

 

Meike FC110 - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно вибрати Спалахи та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Спалах з вигодами для бюджету Щоб швидко підібрати Спалах, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Meike і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи Meike. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. З'явилися під час підбору Meike FC110 Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Дніпрі максимально швидко.

Технічні характеристики:

- Колірна температура 5600К.
- Колірна температура комплектного фільтра 3200К.
- LED світлодіоди.
- Провідне число 18.
- 7 ступенів потужності: 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64.
- Час експозиції (тривалість імпульсу) – 1/100 с.
- Ефективна відстань від 5 см до 2 м.
- Живлення: акумулятори типу АА.