Arsenal SL 3740

Код товару: 07297
Фото: Arsenal SL 3740

Нема в наявності

Ціна: 780 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal ARS-3740 - функціональний трисекційний штатив, виготовлений із сучасного, легкого сплаву алюмінію. Завдяки цьому, штатив має легку вагу, що поряд з компактними розмірами зумовлює його відмінні якості транспортування. Відмінне придбання для власників бездзеркальних та легких дзеркальних камер та комкодерів. Тринога оснащена елеваторним механізмом підйому центральної колони, що дає можливість легко та комфортно регулювати висоту пристрою. Також трипод обладнаний незмінною фото/відео-головою, що має легкий хід та зручну рукоятку панорамування.
У комплекті зі штативом поставляється ергономічний чохол. Дуже зручні і водяні рівні бульбашки розташовані в основі штатива - по них дуже зручно встановлювати штатив для панорамної та пейзажної зйомки.
Наконечники на ніжках виконані з гуми, що дозволяє м'яко та безшумно пересувати штатив. Зйомку можна вести і у вертикальній, і горизонтальній площині.

Arsenal SL 3740 - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Штативи або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Штатив З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Штатив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Arsenal і Вам будуть запропоновані різні Штативи Arsenal. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад 3 Legged thing. Виникли при виборі Arsenal SL 3740 Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлену продукцію можна отримати в Бердянське своєчасно.

Тип
штатив
Розміщення
підлоговий
За призначенням
для фотоапаратів
для відеокамер
Мінімальна висота
59 см
Максимальна висота
157 см
Секцій ніжок
3
Механізм підйому
Тип голівки
3D
Максимальне навантаження
3.5 кг
Комплектується головкою
Гачок для сумки
Чохол в комплекті
Матеріал корпуса (ніжок)
алюміній
Матеріал опор
гумові
Вага
1.36 кг
Довжина (складений)
61 см