Aputure Крепление Magic Arm A10

Код товару: С000005428
Фото: Aputure Крепление Magic Arm A10

Нема в наявності

Ціна: 1 299 1 279 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Универсальное крепление Aputure Magic ARM A10, позволяет быстро и удобно установить контрольный монитор, накамерный свет или различные фото аксуссуары на видеокамере или фотоаппарате.

Крепление Aputure изготовлено из прочного алюминиевого сплава и нержавеющей стали. Длина 10" (25 см) оптимальна для большинства профессиональных задач. Прочные шарнирные соединения - шаровые на концах и типа "Arri Rosette" в центре, позволяют надёжно закрепить Magic Arm в любом положении. Винты стандарта 1/4"подходят для фиксации большинства устройств. Возможна установка на "горячий башмак" камеры с помощью специального адаптера, входящего в комплект. Нагрузка при полной длине в горизонтальном положении до 2 кг.

Aputure Крепление Magic Arm A10 - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Клітини та аксесуари фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Клітина та аксесуари на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Клітина та аксесуари, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Aputure і перед вами відкриються всі необхідні для вас Клітини та аксесуари Aputure. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад SmallRig. З'явилися під час замовлення Aputure Крепление Magic Arm A10 Запитайте нашого менеджера. Доставка проводиться Харкові своєчасно.