Falcon Світловий бокс Cubelite 60x60 см

Код товару: 08320
Фото: Falcon Світловий бокс Cubelite 60x60 см

У наявності

Ціна: 2 102 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Напівпрозорий світловий бокс Falcon Cubelite білого кольору, призначений для предметної та макрозйомки, усуває об'єкт зйомки небажані відблиски. Його можна висвітлювати з усіх боків, при цьому забезпечити безтіньову зйомку з будь-якої сторони. Всередині Falcon Cubelite передбачено швидкознімне кольорове тло (кріплення на липучках), яке входить у комплект поставки (червоне, чорне, синє та біле).
 
Наявність швидкознімної лицьової стінки з прорізом дає можливість зручної зйомки об'єкта горизонтальній, і вертикальної площині. Кублайт виготовлений із спеціального жаростійкого матеріалу і може застосовуватися як у студії, так і на виїзді, оскільки швидко та легко упаковується в чохол, що входить до комплекту постачання.
 
 

Falcon Світловий бокс Cubelite 60x60 см - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Лайткуби та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Лайткуб за гарною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Лайткуб, скористайтеся зручною системою. Введіть: Falcon і перед вами з'явиться все Лайткуби Falcon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при підборі Falcon Світловий бокс Cubelite 60x60 см Запитайте наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Хмельницькому своєчасно.

  • Підсвічування: Ні
  • Розміри (см): 60х60х60
  • Фони в комплекті: Є (4 шт.)