Arsenal S-Type для вспышек Speedlite

Код товару: С000005615
Фото: Arsenal S-Type для вспышек Speedlite

Нема в наявності

Ціна: 1 162 1 020 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Утримувач зовнішнього спалаху Arsenal S-type Speedlite (Bowens) дозволяє задіяти практично будь-який компактний спалах у студійній або виїзній зйомці. Зовнішній камерний спалах затискається у кріпленні тримача, а спереду встановлюється будь-яка студійна насадка з байонетом Bowens або парасолька. Продумана конструкція тримача зводить до мінімуму механічне навантаження на спалах, дозволяє вільний доступ до його контактів у затиснутому стані. Корпус тримача Arsenal S-type Speedlite виготовлений із удароміцної пластмаси зі спеціальними накладками із гуми у місцях кріплення спалаху. Тримач можна використовувати з будь-якими камерами спалахами Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus встановлюючи студійні насадки з байонетом типу S (Bowens). 

Утримувач Arsenal S-type Speedlite дозволить використовувати ваш камерний спалах на виїзній зйомці спільно з вже наявними студійними аксесуарами, такими як софтбокси, октобокси, стрипи, рефлектор Beauty Dish, тубуси, рефлектори з сотою та ін, не докуповуючи нові. 

Місце для встановлення спалаху в перерізі – 80х50 мм

Тримач зовнішнього спалаху Arsenal S-type Speedlite (Bowens) із зовнішнім спалахом - це чудова альтернатива генераторному світлу.

 

Arsenal S-Type для вспышек Speedlite - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Тримачі для студійного обладнання фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Тримач за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Тримач, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Arsenal і Вам будуть показані всі Тримачі для студійного обладнання Arsenal. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. З'явилися при покупці Arsenal S-Type для вспышек Speedlite Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Сумах в швидкі терміни.