Panasonic 12mm f/1.4 ASPH Leica Summilux Black (H-X012E)

Код товару: С000005833
Фото: Panasonic 12mm f/1.4 ASPH Leica Summilux Black (H-X012E)

Нема в наявності

Ціна: 43 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив H-X012E лінійки LUMIX G  

Широкий угол огляду. Продумані деталі.

Цей 12-міліметровий об'єктив LEICA DG з діафрагмою F1.4 (еквівалент фотокамери з 35-міліметровою плівкою: 24 мм) було створено для задоволення професійних потреб у зйомці пейзажів. Він дає змогу знімати динамічні сцени з глибокою перспективою та високою роздільною здатністю. Цей об'єктив надзвичайно чітко передає кожен промінь світла, що робить його ідеальним вибором для зйомки окремих зірок та джерел невеликого розміру. Крім того, його конструкція із захистом від бризок та пилу, а також інтуїтивно зрозуміле кільце управління діафрагмою допомагають упоратися з будь-яким сюжетом зйомки. Кріплення, корпус і бленда в цьому об'єктиві виготовлені з металу, і завдяки цій удалій і продуманій конструкціях ви завжди будете отримувати задоволення від процесу зйомки.

Об'єктив LEICA DG - бездоганна оптика

Виберіть об'єктив LEICA DG і отримайте унікальний виріб з точки зору оптичної якості та робочих характеристик. Водночас це природним чином дає змогу дотримуватися суворих стандартів якості, що їх започаткувала компанія Leica Camera AG.
Завдяки продуманій конструкції цих об'єктивів ви будете отримувати фотографії, які будуть чіткими від центру до країв. Одночасно конструкція дозволяє уникнути будь-яких викривлень, щоб забезпечує точну та детальну передачу вихідного зображення. Це означає, що ви отримуєте ідеальний інструмент для фотографування на професійному рівні, який вміщується у ладоні.

Захист від бризок і пилки — більше можливостей для творчості

Стихії вже не стануть вам на перешкоді: можна знімати майже у будь-яких погодних умовах чи місцях. Цей об'єктив має конструкцію із захистом від бризок і пилу*, яка досить міцна, щоб витримати активне використання навіть у несприятливих умовах. Вона захищає систему лінз усередині від піску, дощу тощо, що робить цей об'єктив ідеальним вибором для зйомки в жорстких умовах. Тепер ніщо не зможе стати вам на перешкоді під час зйомки бажаних творчих сюжетів чи пейзажів.

* Об'єктив підтримує цю функцію, якщо використовується разом із камерами LUMIX із захистом від бризок та пилу.

Підтримка відео — запис відео ідеальної якості

Завдяки підтримці відео будь-хто отримує все, що потрібно для запису за допомогою камери LUMIX. Цей об'єктив не тільки може плавно змінювати діафрагму, але також виключає різні зміни в експозиції. Крім того, він має безшумну конструкцію, що покращує якість записуваного звуку під час зйомки сюжету. Крім того, унікальні характеристики автофокусування в цьому об'єктиві дозволяють записувати відео 4K відмінного якості, коли потрібне точне фокусування.

15 елементів у 12 групах:

– 2 асферичні лінзи
– 2 лінзи (ультранизька дисперсія)
– 1 лінза (наднизька дисперсія)

Асферичні лінзі (ASPH) дають змогу зменшити розмір та вагу, а також ефективно усувають сферичні аберації та дисторсію .

Лінзи з наднизькою дисперсією (ED) та ультранизькою дисперсією (UED) виправляють хроматичні аберації, що дає змогу отримувати різкі та висококонтрастні зображення з чіткими кольорами по всій площині кадру.

Графік частотно-контрастної характеристики (MTF)

Для об'єктивів, які можуть компенсувати викривлення, горизонтальна вісь графіка MTF показує відстань від центру скоригованого зображення.

 

 

Panasonic 12mm f/1.4 ASPH Leica Summilux Black (H-X012E) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto. З асортименту виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Panasonic і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Panasonic. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Якщо з'явилися при підборі Panasonic 12mm f/1.4 ASPH Leica Summilux Black (H-X012E) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Львові без затримок.

 
Тип об'єктиву ширококутний
Система
Olympus
Panasonic
Характеристики  
Фокусна відстань
12 мм
Світлосила
f/1.4
Мінімальна діафрагма
16
Мінімальна дистанція фокусування
0.2 м
Максимальне збільшення
0.1
Конструкція  
Байонет (кріплення)
Micro 4/3
Розмір матриці
4/3
Привід автофокусування
мотор
Конструкція (елементів/груп)
15 елементів у 12 групах
Кількість пелюсток діафрагми
9
Діаметр фільтра
62 мм
Габарити (діаметр/довжина)
70x70 мм
Вага
335 г