Nikon D5 (XQD) (VBA460AE)

Код товару: С000005910
Фото: Nikon D5 (XQD) (VBA460AE)

Нема в наявності

Ціна: 249 499 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

ДОСЯГАЙТЕ ВЕРШИН МАЙСТЕРНОСТІ ДЯКУЮ 153-ТОЧКОВОЇ СИСТЕМІ АФ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ І БУФЕРУ, ЩО ДОЗВОЛЯЄ ЗНЯТИ 200 ЗОБРАЖЕНЬ У ФОРМАТІ NEF (RAW)

Задавайте правила гри, скориставшись чудовою системою АФ від компанії Nikon. З 153 точками фокусування та 99 датчиками перехресного типу фотокамера D5 відкриває найширші можливості зйомки. Ви можете зняти практично будь-який сюжет, чи то динамічні перегони, чи претензійний світський захід. Новий рівень точності дозволяє відстежувати дрібні об'єкти, що рухаються із великою швидкістю. Легко розпізнаються об'єкти, розташовані з обох боків кадру, а також значно покращені характеристики вертикальної зйомки. Завдяки високій чутливості АФ до -4 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F) досягається відмінна якість зйомки при недостатньому освітленні та покращення всіх режимів АФ. У режимі безперервної АФ можна перемикатися між 153-, 72- та 25-точковим покриттям кадру. Усі 153 точки фокусування сумісні з об'єктивами AF NIKKOR зі світлосилою f/5, 6 і більше, а 15 центральних точок фокусування можна використовувати при ефективній світлосилі f/8. Буфер пам'яті збільшеного об'єму дозволяє зняти до 200 зображень у форматі NEF (RAW) або великих JPEG в одній високошвидкісній серії. Цього достатньо для того, щоб повністю зняти фінальний спринтерський забіг на дистанції 100 метрів, навіть не прибираючи палець зі кнопки спуску затвора.

ДОБИТЬСЯ НЕМОЖЛИВОГО ДЯКУЮ НЕПРЕВЗІЙДЕНОМУ ПОЄДНАННЮ ПОТУЖНОСТІ І ТОЧНОСТІ

Феноменальна ефективність фотокамери D5 – все, що потрібно для створення неповторних знімків. Завдяки новій спеціалізованій інтегральній мікросхемі для модуля АФ на автофокусування завжди виділяється максимум обчислювальної потужності. Незалежно від швидкоплинності подій, що відбуваються, ви завжди отримаєте високоякісні знімки. Зйомка зі швидкістю до 12 кадрів за секунду з АЕ/АФ зі стеженням або до 14 кадрів за секунду з підйомом дзеркала. Значно оптимізовано функції АФ зі стеженням та видимість об'єктів у видошукачі під час зйомки спортивних подій, коли об'єкти можуть стрімко змінювати напрямок свого руху. Завдяки збільшенню швидкості послідовної роботи механізмів затвора та дзеркала суттєво зменшується затемнення зображення у видошукачі при високошвидкісній серійній зйомці. Для бездоганної чіткості встановіть на фотокамері D5 професійний об'єктив NIKKOR, який підтримує режим VR SPORT, наприклад, AF-S NIKKOR 600mm f/4E або AF-S NIKKOR 500mm f/4E. Крім того, режим VR SPORT забезпечує стабільність зображення у видошукачі під час відстеження швидких рухів. Встановіть на фотокамеру D5 один із цих об'єктивів, і тоді будь-які об'єкти, що рухаються швидко і непередбачено, вийдуть на знімках бездоганно чіткими.

ВИДІЛЯЙТЕСЯ З НАТОВПИ ДЯКУЮ НОВОЇ МАТРИЦІ І ДАТЧИКУ ЗАМІРУ ЕКСПОЗИЦІЇ

Неперевершена ефективність зйомки фотокамерою D5 дає фотографу повну свободу дій. Нова 20,8-мегапіксельна КМОП-матриця формату FX та датчик RGB для виміру експозиції з роздільною здатністю 180 000 пікселів забезпечують виключно точне розпізнавання об'єктів зйомки та деталей зображення. Ви отримаєте знімок потрібної якості навіть під час зйомки динамічних спортивних подій на закритому майданчику. Причому це буде не просто знімок: градації відтінків стали точнішими, а їхня кількість збільшилася. Крім того, фотокамера D5 оснащена новим сенсорним РК-монітором з діагоналлю 8 см та роздільною здатністю 2360 тис. пікселів. Наявність екрану з такою високою роздільною здатністю та швидкістю відгуку, порівнянною зі смартфонами, означає, що ви можете практично миттєво знаходити та вибирати потрібні зображення. Знімайте в режимі Live view і за допомогою сенсорного керування змінюйте точку фокусування або отримуйте дані налаштування точкового балансу білого залежно від вибраної області кадру. Щоб ще більше підвищити точність керування функціями фотокамери, скористайтеся програмним забезпеченням Picture Control 2.0, завдяки якому спрощено процедуру визначення параметрів як фото-, так і відеозйомки. Спростіть постобробку за допомогою попереднього встановлення «Рівномірний», що забезпечує максимальний динамічний діапазон; керуйте найтоншою деталізацією за допомогою параметра "Чіткість". завдяки якому спрощено процедуру визначення параметрів як фото-, так і для відеозйомки. Спростіть постобробку за допомогою попереднього встановлення «Рівномірний», що забезпечує максимальний динамічний діапазон; керуйте найтоншою деталізацією за допомогою параметра "Чіткість". завдяки якому спрощено процедуру визначення параметрів як фото-, так і для відеозйомки. Спростіть постобробку за допомогою попереднього встановлення «Рівномірний», що забезпечує максимальний динамічний діапазон; керуйте найтоншою деталізацією за допомогою параметра "Чіткість".

ВІД ЯРКОГО СОНЯЧНОГО СВІТЛА ДО АСТРОНОМІЧНИХ СУМІР: ЗНІМАЙТЕ ТО, ЧОГО НЕ МОЖЕ ПОБАЧИТИ ЛЮДСЬКЕ ОКО

Фотокамера D5 відкриває широкі можливості зйомки за умов недостатнього освітлення. Стандартний діапазон чутливості від 100 до 102400 одиниць ISO і найбільше в історії Nikon розширення чутливості відкриває можливості зйомки практично в будь-яких умовах. Нова система обробки зображень EXPEED 5 гарантує безпрецедентну якість зображень по всьому стандартному діапазону ISO. Така висока чіткість зображень стала можливою завдяки оптимізації системи обробки сигналів для нової матриці з підвищеною роздільною здатністю на 25 %. Кількість дрібних шумів суттєво знизилася, і навіть кадровані зображення, зняті за високих значень ISO, зберігають свою якість. Завдяки останнім досягненням інженерної думки діапазон чутливості тепер можна розширити до еквівалента 3280000 одиниць ISO при виборі налаштування Hi 5. Такі високі значення ISO використовуються, як правило, у вузькоспеціалізованих системах, зокрема у системах спостереження та безпеки. Завдяки підтримці такого високого рівня світлочутливості, ви можете знімати кольорові зображення навіть в астрономічних сутінках, при освітленості, еквівалентній 0,001 лк.

ПОДОЛЮЙТЕ КОРДОНИ МОЖЛИВОГО: ЗНІМАЙТЕ ВІДЕОРОЛІКИ ВИСОКОЇ ЧІТКИ (4К) У ФОРМАТІ D-ВІДЕО

Першою цифровою дзеркальною фотокамерою Nikon, яка підтримує зйомку відео високої чіткості 4K/UHD, модель D5 має набагато ширші можливості відеозйомки в порівнянні з фотокамерою D4S. Відеоролики формату 4K (3840 x 2160 пікселів) можна записувати з частотою 30p/25p/24p та природним піксельним кадруванням, що гарантує найвищу якість зображення. Відеозйомку у форматі Full HD (1080p) можна вести із частотою кадрів до 50p/60p у кількох форматах кадрування матриці, у тому числі у власному форматі кадрування Full HD. Під час відеозйомки в режимі М чутливість для всіх значень роздільної здатності відео та режимів кадрування можна вибирати в діапазоні від 100 одиниць ISO і вище до значення Hi 5. Автоматичний вибір чутливості працює із чутливістю від ISO 200 до Hi 5 і дозволяє налаштовувати максимальне значення ISO, з яким ви хочете працювати. Фотокамера підтримує передачу стисненого відео через вихід HDMI: навіть відеоролики формату 4К можна записувати на картку пам'яті безпосередньо у фотокамері, а також виводити стиснені відеоролики на вихід HDMI у 8-розрядному форматі 4:2:2 YCbCr. Під час дистанційної зйомки на вихід HDMI можна виводити відео будь-якої роздільної здатності.

Значне підвищення ефективності роботи: високошвидкісна зйомка зображень і 4-кратне збільшення швидкості передачі даних

Швидше, чіткіше та простіше: всі можливості фотокамери D5 спрямовані на підвищення зручності зйомки. Розроблена з урахуванням відгуків професійних фотографів, що приділяють зйомці весь свій час, ця фотокамера дозволяє значно знизити рівень стресу, пов'язаний з професійною фотографією. Кнопки тепер мають чітко окреслені краї та вигини, завдяки чому покращується загальна ергономіка фотокамери, а процес управління стає інтуїтивно зрозумілішим, особливо при зйомці через видошукач. Нові подвійні гнізда для карт пам'яті XQD стануть у нагоді при зйомці фотокамерою D5 до 200 зображень у форматі NEF (RAW) в одній високошвидкісній серії, гарантуючи швидке очищення буфера для наступної серії. Новий порт USB 3.0 дозволяє з високою швидкістю передавати велику кількість даних, а бездротове підключення та підключення Ethernet тепер працюють у 2 рази швидше. Розширення можливостей зачепило не тільки саму фотокамеру: система креативного освітлення Nikon вийшла на новий рівень після випуску спалаху SB-5000. Для керування цим новим спалахом Speedlight використовується радіоканал, завдяки чому спрощується процес керування системою спалахів Nikon під час зйомки в несприятливих умовах.

 

 

 

 

Nikon D5 (XQD) (VBA460AE) - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Фотоапарати Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Sony. Виникли при замовленні Nikon D5 (XQD) (VBA460AE) Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилку отримаєте Кривому Розі в необхідні терміни.

Тип фотокамери Дзеркальна камера,Зі знімним об'єктивом
Тип процесора EXPEED 5
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель D5
Розмір матриці Full Frame (36х24 мм)
Світлочутливість (ISO) 100 - 102400
Кількість мегапікселів 21 Mpix
Максимальний розмір знімка 5568 x 3712
Серійна зйомка, кадрів/сек 14
Формат файлів JPEG, NEF (RAW), TIFF
Кількість точок фокусування 153
Тип фокусування Автоматичне, Ручне
Кріплення об'єктива (байонет) Nikon F mount
Стабілізація зображення Залежить від об'єктива
Дисплей (діагональ) 3.2"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 2359
Поворотний дисплей -
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Оптичний (пентапризма)
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Збільшення видошукача 0,72
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів 4K (3840x2160)
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 60
Формат відеофайлів MOV
Витримка 1/8000 до 30 с.
Типи карт пам'яті XQD
Роз'єми і порти USB, HDMI, Стереофонічний міні-роз'єм, RJ-45
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
Живлення EN-EL18
Пило-, волого-, ударозахист Пило- і бризкозахист
Колір (основний) Чорний
Об'єктив у комплекті Ні