Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

Код товару: К000000709
Фото: Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

У наявності

Ціна: 3 113 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нова серія професійних захисних фільтрів із прозорого скла CLEAR 007 Neutral Protect, спеціальна розробка Schneider для ширококутних Zoom об'єктивів, у надтонкій оправі (ідентична за призначенням фільтрам Slim). Надзвичайно тонкий дизайн кільця запобігає віньєтуванню навіть ширококутних об'єктивів до кута 105 градусів - 17 мм. Крім того, попереду фільтра є різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди. чого раніше, у виконанні Slim був. Всі XS-PRO Digital оправки виготовляються з латуні з чорним матуванням, для запобігання відбиткам.
 
Унікальне покриття Multi Resistant Coated, розроблене Schneider Kreuznach, постачається у стандартній комплектації цифрових фільтрів B+W XS-Pro. Воно забезпечує відсутність, яскраві кольори та високу контрастність. Тільки Schneider лінзи та фільтри B+W захищаються цим надзвичайно стійким багатошаровим просвітленням – по вісім шарів з кожного боку. Через своє дуже низького залишкового відображення, MRC запобігає подвійним зображенням, які можуть бути викликані поверненням відбиття від датчиків.

Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Фільтри або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр за економною ціною? Щоб максимально просто вибрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Kenko. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Львові в потрібні терміни.