Carl Zeiss Loxia 2.0/35 E (E-Mount) (2103-750)

Код товару: С000005963
Фото: Carl Zeiss Loxia 2.0/35 E (E-Mount) (2103-750)

Нема в наявності

Ціна: 48 583 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

ZEISS Loxia® 2/35 забезпечує розширений кут зору. І таким чином стає номером один, коли потрібно показати об'єкт у його оточенні або взаємодію людей. Наприклад, у репортажній або вуличній зйомці. Так що для цього жанру це найважливіша фокусна відстань у компактній системі малоформатної фотокамери. У той же час, компактність цієї системи забезпечує певну незалежність і стриманість при фотографуванні. А ручний фокус надає вам усю творчу свободу для індивідуального оповідання та оформлення своєї історії.

Об'єктиви ZEISS Loxia були розроблені спеціально для фотокамер Sony α7. Це означає: у ваших руках поєднані переваги найсучасніших бездзеркальних повнокадрових фотокамер та творчі можливості "класичної" фотографії з ручним фокусом.

Не менш важливо, що об'єктиви ZEISS Loxia мають все, що вам потрібно для відеозйомок найвищої якості – напр., унікальний компонент DeClick для безступінчастого регулювання діафрагми.

Зображення на Flickr

Loxia 2/35

У кожному знімку є своя історія, ви можете бачити це на зображеннях, зроблених за допомогою Loxia 2/35. Зафіксуйте неймовірні моменти та поділіться ними у спільноті ZEISS Flickr Community. Незалежно від того, яким об'єктивом ZEISS ви користуєтеся .

Дизайн

Фокусна відстань, рівна половині діагоналі кадру, створена компактною лінзою практично симетричного дизайну, що відрізняється типовими перевагами симетричних лінз: найвищим рівнем коригування спотворень, площині поля зображення і корекцією кольору.

Функція DeClick

Абсолютно новою функцією об'єктивів Loxia є можливість за допомогою інструменту, що входить до комплекту, через настановний гвинт на поверхні байонета "деклікнути" фіксуючий механізм діафрагми. Таким чином можна плавно згладити різницю яскравості, що несподівано виникла при відеозйомках під час панорамування. Даною функцією також можна користуватися з іншими відеосистемами, які підходять для поєднання через невеликі розміри.

Точне ручне фокусування

Налаштувати об'єктив вручну означає керувати результатом зйомки з кінчиків пальців. При цьому ергономія – це все. Об'єктиви ZEISS відрізняються великим кутом повороту, який дозволяє досягти точного точкового фокусування. Зміни відразу видно у видошукачі. Високоякісний легкорухомий механізм фокусування без люфту додатково сприяє інтуїтивному наведенню на різкість. Точне гравіювання в метрах та футах, а також шкала глибини різкості є додатковою допомогою при ручному фокусуванні.

Оптика практично без спотворень

Хвилюючі горизонти та погляд під незвичайним кутом зору – об'єктиви ZEISS відкривають нові творчі можливості. Спотворення могли б порушити композицію, тому що лінії, відображення яких проходить не в центрі знімку, будуть представлені вигнутими. Цей негативний ефект практично повністю компенсується всіх фокусних відстанях рахунок складної оптичної конструкції.

Високоякісна суцільнометалева оправа

Помітно відчутна якість та висока стійка ціна кваліфікують об'єктиви ZEISS для інтенсивного використання протягом багатьох десятиліть. Цільнометалева оправа високої якості обробки, чіпке металеве кільце фокусування та діафрагми, а також міцний фронтальний байонет та різьблення для світлофільтру забезпечують чудовий результат фототворчості. Спеціальне кільце ущільнювача на байонеті додатково захищає місце сполучення камери і об'єктиву.

Сумісність із повним форматом

Об'єктиви ZEISS підходять для цифрових камер Sony Alpha і оптимізовані для плівок і сенсорів до повного 35-мм формату (24 х 36 мм).

 

 

 

Carl Zeiss Loxia 2.0/35 E (E-Mount) (2103-750) - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Carl Zeiss І Ви побачите перелік з Об'єктиви Carl Zeiss. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Tokina. Якщо з'явилися при підборі Carl Zeiss Loxia 2.0/35 E (E-Mount) (2103-750) Питання можна прояснити у наших фахівців. Товар можна отримати в Кривому Розі найшвидше.

 

Фокусна відстань 35 мм
Діапазон діафрагми f/2.0 – f/22
Діапазон фокусування 0,30 m (11.81'') - ∞
Кількість елементів/груп 9 / 6
Кутове поле, діаг./горz./верт. 63,02 ° / 54,06 ° / 37,57 °
Охоплення при невеликій відстані 210,2 мм x 139,4 мм (8.28'' x 5.49'')
Різьблення фільтра M52 x 0.75
Розміри (з кришками) 66,0 мм (2,60'')
Вага 340 g
Кріплення камери E-Mount