Nikon D750 (WB) body

Код товару: С000005979
Фото: Nikon D750 (WB) body

Нема в наявності

Ціна: 39 503 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розкрийте своє бачення світу завдяки універсальній моделі D750 із гнучкими налаштуваннями та високою швидкістю зйомки. Відкрийте для себе світ необмежених можливостей: дерзайте та перемагайте за допомогою повнокадрової 24,3-мегапіксельної фотокамери.

Ця фотокамера, що поєднує технології професійного рівня та компактну ергономічну конструкцію, не знає перешкод для зйомки.

Нова конструкція матриці формату FX забезпечує виняткову якість зображення та як ніколи чіткі результати при великих значеннях чутливості ISO. Феноменально точне автофокусування, висока швидкість серійної зйомки (6,5 кадри в секунду), можливість запису відео у форматі Full HD (1080/60p) та похилий екран надають фотографу повну свободу для творчості. Використовуйте вбудований модуль Wi-Fi і миттєво ділитесь вражаючими знімками.

24,3-мегапіксельна матриця формату FX

Повна деталізація, повна свобода. Інноваційна матриця забезпечує широкий динамічний діапазон і високу чіткість за будь-якої чутливості, завдяки яким виходять різкі зображення з багатою палітрою відтінків.

Вражаючий діапазон значень чутливості ISO

Створення чітких та деталізованих знімків при високих значеннях чутливості ISO. Від 100 до 12800 одиниць ISO з можливістю розширення до діапазону 50-51200 (в еквіваленті).

АФ професійного рівня

Завдяки чутливості до –3 EV та режиму групової АФ від компанії Nikon фотокамера D750 фіксується на цілі з неймовірною точністю навіть у темряві.

Похилий монітор з надійною конструкцією

Створюйте фотографії та відеоролики з унікальних ракурсів. У відкритому положенні екран можна піднімати на 90° та опускати на 75°.

Вбудований модуль Wi-Fi

Поділіться своїм баченням. Передавайте всі фотографії у повнокадровому форматі на смартфони та планшети сумісних моделей. Для цього просто завантажте програмне забезпечення Wireless Mobile Utility (безкоштовно) на свій інтелектуальний пристрій¹.

Швидкість серійної зйомки до 6,5 кадрів за секунду

Неймовірно гнучкі можливості зйомки об'єктів, що швидко рухаються. Зйомка високоякісних зображень з повною роздільною здатністю у форматах FX та DX зі швидкістю до 6,5 кадрів на секунду.

Простота створення відеороликів

Створення відеороликів стандарту Full HD (1080p) із частотою кадрів 50p/60p. Під час відеозйомки можна використовувати діапазон значень чутливості ISO від 100 до 51 200 одиниць (в еквіваленті), а також керувати витримкою, діафрагмою та рівнями звуку. Спеціальне меню відео дозволяє зберегти всі налаштування відео в одному місці.
Підвищує загальну продуктивність фотокамери та дозволяє отримати неперевершені результати. Система обробки зображень забезпечує чудове промальовування зображень та чутливість ISO. Завдяки їй можна знімати відео з високою частотою кадрів.

Picture Control 2.0: дозволяє повністю керувати різкістю, контрастністю, яскравістю, відтінками та насиченістю під час зйомки фотографій та відеороликів. Проста подальша обробка завдяки параметру "Рівномірний", що забезпечує максимальний динамічний діапазон; тонка настройка деталізації за допомогою параметра "Чіткість". Під час зйомки можна візуально контролювати результат застосування налаштувань, що змінюються. Зберігши різні параметри для відео та фотографій у спеціальному меню, ви спростите подальший процес зйомки.

Монітор з можливістю налаштування кольорів: підтримка зміни кольорового балансу та яскравості у будь-якому напрямку відповідно до особистих уподобань фотографа. Похилий РК-монітор з поєднанням за технологією RGBW, покриттям антивідблиску, діагоналлю 8,0 см і роздільною здатністю 1229 тис. пікселів забезпечує гнучкість і легкість роботи в будь-яких умовах.

Енергозберігаюча конструкція: триваліша зйомка без підзарядки. Ультракомпактна та легка літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15 дозволяє зробити до 1230 фотографій і зняти до 55 хвилин відео без підзарядки.

Повнокадровий формат та портативність: покращена ергономічність у поєднанні з легкою моноблочною конструкцією корпусу надає повну свободу для повнокадрової зйомки. Поглиблена рукоятка чудово підходить для рук будь-якого розміру, що дозволяє фотографу надійно утримувати фотокамеру протягом тривалого часу, не відчуваючи втоми.

Міцність та надійність: фотокамера D750 захищена завдяки міцному герметичному корпусу, стійкому до впливу несприятливих погодних умов та готова до роботи в будь-якому середовищі. Затвор зі сплаву вуглецевого волокна та кевлару перевірено протягом 150 000 циклів спрацьовувань, а міцна моноблокова конструкція робить фотокамеру легкою та зносостійкою.

Система АФ Multi-CAM 3500FX з 51 точкою: чудова точність на всіх ділянках повнокадрового знімка. Система забезпечує перемикання між 9-, 21- та 51-точковим покриттям кадру та зберігає чутливість аж до −3 EV (ISO 100, 20 °C). Швидке блокування та розширена функціональність «Збереження по орієнтації». П'ятнадцять датчиків перехресного типу в центрі сумісні з об'єктивами AF NIKKOR, що мають діафрагму f/5,6 або більше світлосильними, а 11 центральних точок фокусування працюють з діафрагмою f/8.

Групова АФ: покращене виявлення та ведення об'єкта. У режимі групової АФ безперервно здійснюється моніторинг п'яти різних областей АФ, а також забезпечуються швидке наведення на об'єкт зйомки та покращена ізоляція фону у разі зйомки порівняно невеликих об'єктів на висококонтрастному або відволікаючому фоні. 5-точкову зону АФ можна переміщати в межах 51-точкового масиву відповідно до компонування кадру.

D-відео з режимом кількох зон: фотокамера підтримує різні кадрові формати для трансляції якісного D-відео, що дозволяє вести зйомку відео у різних умовах. Фотокамера D750 записує відеоролики Full HD (1080p) у форматах FX та DX із частотою кадрів 50p/60p; при цьому рівень шуму, муара та спотворення кольорів набагато нижчий. Ця модель підтримує керування діафрагмою з електроприводом у процесі зйомки, два формати кадрування матриці (FX та DX) та передачу стисненого відео через вихід HDMI. Крім того, можливий одночасний запис відео з повною роздільною здатністю за допомогою фотокамери та зовнішнього записуючого пристрою.

Простота створення відеороликів: повний контроль над епізодом, що знімається. Чутливість ISO можна налаштувати в діапазоні від 100 до 51 200 одиниць (в еквіваленті), а під час зйомки в режимі M можна встановити верхню межу діапазону для режиму «Авто» від 200 одиниць ISO і вище. Функція зниження шуму 3D від компанії Nikon дозволяє знизити рівень випадкового шуму, спотворень та мерехтіння під час відеозйомки з високою чутливістю. У режимі відображення світла на моніторі фотокамери можна побачити засвічені області.

Контроль звуку з високоточною передачею: скориставшись відмінними можливостями контролю звуку, можна покращити якість звуку, що записується, а також виконати більш гнучке налаштування. Використовуючи вхід для стереомікрофона та аудіовиходу, фотограф може виконувати тонке налаштування звуку без перешкод як до запису, так і під час неї. Можна також вибрати звуковий діапазон (широкий/голос); під час запису з вбудованого мікрофона доступна функція зниження шуму вітру.

HDR (Розширений динамічний діапазон): об'єднує два знімки, зроблені при одному спуску затвора, щоб створити одне деталізоване зображення з високим контрастом.

Вбудована функція цейтраферної відеозйомки: просте керування за допомогою меню дозволяє вести цейтраферну відеозйомку з плавними переходами експозиції. Використовуйте зйомку з інтервалом для спуску затвора з встановленими інтервалами. Використовуйте цейтраферну відеозйомку для збереження зображень у вигляді відеофайлів і переглядайте повільні рухи в режимі прискореного перегляду, збільшуючи швидкість у 24–36 000 разів у порівнянні зі звичайною.

Режим ефектів: грайте зі спеціальними ефектами або скористайтеся сюжетними режимами, спеціально створеними для певних умов та місць зйомки. Спеціальні ефекти можна застосовувати як до фотографій, так і відеороликів. До цих ефектів належать «Вибірковий колір», «Кольоровий ескіз», «Ефект мініатюри» та «Нічне бачення». Переглянути вибраний ефект, а також налаштувати його інтенсивність можна безпосередньо під час зйомки.

Необмежена безперервна зйомка: зйомка будь-якої кількості зображень та створення чудових фотографій зі світловим слідом. Режим безперервної зйомки з витримкою 4 секунди або довше дозволяє зняти безліч високоякісних зображень у форматі JPEG або RAW, кількість яких обмежується лише ємністю картки пам'яті, що використовується, і ресурсом роботи батареї. Завдяки надзвичайно короткому інтервалу між знімками можна досягти гарного ефекту, ідеально поєднуючи зображення зі слідами руху зірок або автомобільних фар за допомогою програмного забезпечення сторонніх розробників.

Система Total Digital Imaging: розкрийте весь потенціал 24,3 мегапіксельної матриці фотокамери D750, скориставшись широким асортиментом об'єктивів NIKKOR. Завдяки високі роздільні здатності об'єктиви NIKKOR задовольняють вимогам фотографів для будь-якого типу зйомки. Крім того, фотокамера D750 повністю сумісна з найкращою в галузі системою креативного освітлення Nikon, що охоплює низку універсальних спалахів Speedlight для творчої зйомки. Ви можете встановлювати спалахи на фотокамеру або використовувати окремо.

Дистанційне керування: підтримка робочого процесу за допомогою спеціального приладдя для професійного бездротового керування та передачі зображень. Дистанційний спуск затвора фотокамери можна виконувати за допомогою вбудованого у фотокамеру модуля Wi-Fi та спеціальної програми WMU¹. Для більш точного керування дистанційною зйомкою використовуйте бездротові передавачі WR-R10 та WR-T10 або встановлюйте налаштування фотокамери за допомогою бездротового контролера дистанційного керування WR-1. Щоб встановити підключення до мережі Ethernet або бездротової локальної мережі, скористайтеся пристроєм для передачі даних UT-1 (придбано додатково) та бездротовим передавачем WT-5.

Носії даних: два гнізда для карток SD, які забезпечують більш тривалу та продуктивну зйомку. Обидва гнізда для карт пам'яті підтримують карти SDXC та UHS-I високої ємності.

Nikon D750 (WB) body - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фотоапарат за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Фотоапарати Nikon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. Виникли при підборі Nikon D750 (WB) body Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Вінниці в потрібні терміни.

Тип Цифрова дзеркальна фотокамера
Байонет об'єктиву Байонет F Nikon (з пару АФ і контактами АФ)
Ефективний кут зору Формат FX Nikon
Матриця КМОП, 35,9 x 24,0 мм
Загальна кількість пікселів 24,93 млн
Система видалення пилу Функція очищення матриці, еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)
Ефективна кількість пікселів 24,3 млн
Розмір зображення (у пікселях) Область зображення FX (36 x 24): велика (6016 x 4016), середня (4512 x 3008), маленька (3008 x 2008). Область зображення 1,2-кратна (30 × 20): велика (5008 x 3336), середня (3752 x 2504), маленька (2504 x 1664). Область зображення DX (24 x 16): велика (3936 x 2624), середня (2944 x 1968), маленька (1968 x 1312). Фотографії формату FX, зроблені в режимі live view для відео: велика (6016 x 3376), середня (4512 x 2528), маленька (3008 x 1688). Фотографії формату DX, зроблені в режимі live view для відео: велика (3936 x 2224), середня (2944 x 1664), маленька (1968 x 1112). Примітка. Фотографії, зняті в режимі live view для відео, мають формат кадру 16 : 9. У фотокамері можна вибирати формати на основі DX та FX.
Зберігання даних – формат файлів NEF (RAW): 12- або 14-розрядний, звичайний стиск або стиск без втрат. JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG з високим (стиснення прибл. 1 : 4), звичайним (стиснення прибл. 1 : 8) або низьким (стиснення прибл. 1 : 16) рівнем якості (пріоритет розміру); доступне стиск з оптимальною якістю. NEF (RAW) + JPEG: одна й та сама фотографія, записана в обох форматах: NEF (RAW) та JPEG
Система Picture Control "Стандартний", "Нейтральний", "Яскравий", "Монохромний", "Портрет", "Пейзаж", "Рівномірний"; можливість зміни вибраного режиму Picture Control та збереження власних режимів Picture Control
Носії SD, SDHC (сумісні з UHS-I), SDXC (сумісні з UHS-I)
Подвійні гнізда для карток пам'яті Гніздо 2 можна використовувати у разі переповнення, для резервного копіювання або роздільного зберігання копій, створених у режимі одночасної зйомки у форматах NEF та JPEG; передбачено можливість копіювання знімків з однієї картки на іншу.
Файлова система DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Видошукач Дзеркальний прямий видошукач з пентапризмою
Покриття кадру FX (36 x 24): прибл. 100% по горизонталі та 100% по вертикалі. 1,2-кратне (30 x 20): прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі. DX (24 x 16): прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі
Збільшення Прибл. 0,7-кратне (для об'єктива 50 мм зі світлосилою f/1,4, сфокусованого на нескінченність; з корекцією –1,0 м–1)
Точка фокусу видошукача 21 мм (–1,0 м–1; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)
Діоптрійне налаштування від -3 до +1 м-1
Фокусувальний екран Матовий екран типу В BriteView III з фокусувальними рамками зони АФ (можливе відображення сітки кадрування)
Дзеркало Швидко-поворотного типу
Попередній перегляд глибини різкості Є. При натисканні кнопки Pv встановлюється значення діафрагми об'єктива, вибране користувачем (режими А та М) або фотокамерою (інші режими)
Діафрагма об'єктива Миттєво-поворотного типу з електронним керуванням
Сумісні об'єктиви Сумісність з об'єктивами AF NIKKOR, включаючи об'єктиви типу G, E і D (деякі обмеження застосовні до об'єктивів PC), об'єктиви DX (з використанням 1,5-кратної області зображення DX 24 x 16), об'єктиви AI-P NIKKOR та об'єктиви без мікропроцесора AI (тільки режими експозиції A та M). Не можна використовувати об'єктиви IX NIKKOR, об'єктиви для фотокамери F3AF та об'єктиви без AI. Електронний далекомір може використовуватися з об'єктивами з максимальною діафрагмою f/5,6 або вище (електронний далекомір підтримує 11 точок фокусування з об'єктивами з максимальною діафрагмою f/8 або вище).
Тип затвора Затвор з електронним керуванням та вертикальним ходом шторок
Витримка Від 1/4000 до 30 секунд із кроком 1/3 або 1/2 EV, витримка від руки, тривала витримка, Х200
Витримка синхронізації X = 1/200; синхронізація із затвором при витримці 1/250 с або довша (відстань зйомки зі спалахом зменшується при витримках від 1/250 до 1/200 с)
Режими зйомки S (покадровий), CL (безперервний низькошвидкісний), CH (безперервний високошвидкісний), Q (тихий спуск затвора), автоспуск, MUP (підйом дзеркала), Qc (безперервний з тихим спуском затвора)
Швидкість зйомки Прибл. 6 кадрів, від 1 до 6 кадрів за секунду (безперервна низькошвидкісна зйомка), 6,5 кадри за секунду (безперервна високошвидкісна зйомка) або 3 кадри за секунду (безперервна зйомка з тихим спуском затвора)
Автоспуск 2, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій з інтервалами 0,5; 1; 2 або 3 с
Режими дистанційної зйомки Спуск із затримкою, швидкий спуск, підйом дзеркала (ML-L3)
Вимірювання експозиції TTL-замір експозиції за допомогою датчика RGB з роздільною здатністю приблизно 91 000 пікселів
Метод виміру експозиції Матричний: 3D колірний матричний замір III (об'єктиви типів G, E та D); колірний матричний замір III (інші об'єктиви із вбудованим мікропроцесором); колірний матричний замір експозиції (доступний з об'єктивами без мікропроцесора, якщо в налаштуваннях фотокамери вказано параметри об'єктива). Центровзважений: приблизно 75 % вимірів посідає коло діаметром 12 мм у центрі кадра. Можна змінити діаметр кола на 8, 15 або 20 мм у центрі кадру або застосувати зважене усереднення по всьому кадру (об'єктиви без мікропроцесора використовують коло діаметром 12 мм). Точковий: замір у колі діаметром 4 мм (близько 1,5 % кадру), центрованому по вибраній точці фокусування (по центральній точці фокусування, якщо використовується об'єктив без мікропроцесора). Вимірювання по яскравих ділянках: режим доступний при використанні об'єктивів типу G, E і D (при використанні інших об'єктивів еквівалентний центрозваженому).
Діапазон (100 одиниць ISO, об'єктив зі світлосилою f/1,4, 20 °C) Матричний, центрозважений замір експозиції або замір експозиції яскравими ділянками: 0–20 EV. Точковий замір: 2–20 EV
Сполучення з експонометром Процесор, AI
Режим Автоматичні режими (авто; авто (спалах вимкнено)); сюжетні режими («Портрет»; «Пейзаж»; «Дитина»; «Спорт»; «Макро»; «Нічний портрет»; «Нічний пейзаж»; «Свято/в приміщенні»; «Пляж/сніг»; «Захід сонця»; "Сутінки/світанок"; "Портрет вихованця"; "Світло від свічки"; "Цвітіння"; "Фарби осені"; "Їжа"); режими спецефектів («Нічне бачення»; «Кольоровий ескіз»; «Ефект мініатюри»; «Вибірковий колір»; «Силует»; «Високий ключ»; «Низький ключ»); програмний автоматичний режим із гнучкою програмою (P); автоматичний режим із пріоритетом витримки (S); автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (A); ручний режим (M); U1 (Налаштування користувача 1); U2 (Налаштування користувача 2)
Корекція експозиції Можливість регулювання в діапазоні від –5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M, SCENE та «Нічне бачення»
Брекетинг експозиції Від 2 до 9 кадрів із кроком 1/3, 1/2, 2/3 або 1 EV; від 2 до 5 кадрів з кроком 2 або 3 EV
Блокування експозиції Виміряне значення освітленості блокується за допомогою кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)
Чутливість ISO 100–12 800 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV. Також можна встановити значення приблизно 0,3; 0,5; 0,7 або 1 EV (еквівалентно 50 одиницям ISO) нижче за чутливість 100 одиниць ISO або значення приблизно на 0,3; 0,5; 0,7; 1 або 2 EV (еквівалентно 51200 одиницям ISO) вище чутливості 12800 одиниць ISO; є можливість автоматичного керування чутливістю ISO
Активний D-Lighting "Авто", "Надпосилений", "Посилений", "Нормальний", "Помірний", "Вимк."
Брекетинг активного D-Lighting 2 кадри з використанням вибраного значення для одного кадру або від 3 до 5 кадрів з використанням встановлених значень для всіх кадрів
Автофокусування Розширений модуль автофокусування Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II з визначенням фази TTL, точним налаштуванням, 51 точкою фокусування (включаючи 15 датчиків перехресного типу; 11 датчиків підтримують світлосилу f/8) та допоміжним підсвічуванням АФ (відстань приблизно 0 м)
Діапазон спрацьовування Від –3 до +19 EV (100 одиниць ISO при 20 °C)
Привід об'єктива Автофокусування (АФ): покадрове стежить АФ (AF-S); безперервна стежить АФ (AF-C); автоматичний вибір режиму AF-S/AF-C (AF-A); фокусування, що прогнозує, яке включається автоматично при фокусуванні на об'єкті. Ручне фокусування (M): можливе використання електронного далекоміра
Точки фокусування Можна вибрати 51 або 11 точок фокусування
Режим зони АФ Одноточкова АФ; 9-, 21- або 51-точкова динамічна АФ, 3D-стеження, групова АФ, автоматичний вибір зони АФ
Блокування фокусування Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ) або натисканням кнопки «AE-L/AF-L» (АЕ-Б/АФ-Б)
Вбудований спалах Режими "Авто", "Портрет", "Дитина", "Макро", "Нічний портрет", "Свято/в приміщенні", "Портрет вихованця", "Кольоровий ескіз": автоматичний спалах з автоматичним підйомом в режимах P, S, A, M, "Їжа" - розкривається вручну натисканням кнопки
Провідне число Прибл. 12, 12 при ручному режимі спалаху (м, 100 одиниць ISO, 20 °C)
Управління спалахом TTL: керування спалахом i-TTL за допомогою датчика RGB з роздільною здатністю приблизно 91 тис. пікселів, доступне з вбудованим спалахом; збалансований спалах i-TTL, що заповнює, для цифрових дзеркальних фотокамер використовується при матричному і центрозваженому вимірі експозиції, а також при вимірі експозиції по яскравих ділянках; стандартний спалах i-TTL для цифрових дзеркальних фотокамер – при точковому вимірі
Режим спалаху Авто; автоматичний режим із придушенням ефекту червоних очей; автоматична повільна синхронізація; автоматична повільна синхронізація із придушенням ефекту червоних очей; заповнює спалах; пригнічення ефекту червоних очей; повільна синхронізація; повільна синхронізація із придушенням ефекту червоних очей; повільна синхронізація по задній шторці; синхронізація по задній шторці; вимкнена; підтримується автоматична високошвидкісна синхронізація FP
Корекція спалаху Від -3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV
Брекетинг спалаху Від 2 до 9 кадрів із кроком 1/3, 1/2, 2/3 або 1 EV. Від 2 до 5 кадрів із кроком 2 або 3 EV
Індикатор готовності спалаху Світиться, якщо вбудований спалах або додатковий спалах повністю заряджені; блимає після спрацьовування спалаху на повну потужність
Башмак для приладдя «Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних та запобіжним фіксатором
Система креативного освітлення Nikon Підтримується система креативного висвітлення Nikon (CLS); можлива робота в режимі керування
Синхроконтакт Перехідник синхроконтакту AS-15 (додається додатково)
Баланс білого Авто (2 варіанти), лампа розжарювання, лампа денного світла (7 варіантів), пряме сонячне світло, спалах, хмарно, тінь, ручне налаштування (можливість зберігання до 6 значень, в режимі live view можна виміряти точковий баланс білого), вибір колірної температури (2500-10 000 К); тонка настройка доступна для всіх значень
Брекетинг балансу білого Від 2 до 3 кадрів з кроком 1, 2 чи 3
Live view – режими Фотозйомка live view (фотографії); live view для відеороликів (відеоролики)
Live view – привід об'єктива Автофокусування (АФ): покадрове стежить АФ (AF-S); безперервна стежить АФ (AF-F). Ручне фокусування (M)
Live view – режим зони АФ АФ із пріоритетом особи, широка область АФ, нормальна область АФ, ведення об'єкта АФ
Live view – автофокусування АФ з функцією визначення контрасту в будь-якій точці кадру (в режимі АФ з пріоритетом обличчя або АФ з веденням об'єкта фотокамера вибирає точку фокусування автоматично)
Відеоролики — замір експозиції Вимірювання експозиції TTL за допомогою головної матриці
Відеоролики – метод виміру експозиції Матричний, центрозважений та по яскравих ділянках
Відеоролики — розмір кадру (у пікселях) та частота кадрів 1920 х 1080; 60p (прогресивна), 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 х 720; 60p, 50p. Фактична частота кадрів при відеозйомці для 60p, 50p, 30p, 25p та 24p: 59,94; 50; 29,97; 25 та 23,976 кадру в секунду відповідно; підтримуються варіанти високої та середньої якості зображення.
Відеоролики – формат файлу MOV
Відеоролики - стиск H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Відео - формат запису звуку Лінійний PCM
Відео - пристрій запису звуку Вбудований або зовнішній стереомікрофон; передбачена можливість регулювання чутливості
Монітор Похилий РК-монітор TFT із низькотемпературного полікристалічного кремнію з діагоналлю 8 см, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, регулюванням яскравості та кута нахилу. Прибл. 1229 тис. пікселів (VGA; 640 x RGBW x 480 = 1 228 800 пікселів)
Перегляд Повнокадровий перегляд і перегляд зменшених зображень (4, 9 або 72 зображення або в календарному форматі) зі збільшенням під час перегляду, перегляд відео, показ слайдів (знімків та/або відео), відображення гістограми, засвічення, інформація про знімок, відображення даних про місцезнаходження та автоматичний поворот зображення
USB Високошвидкісний USB; рекомендується підключення до вбудованого порту USB
Вихід HDMI Роз'єм HDMI типу C
Аудіовхід Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм; підтримується живлення при підключенні)
Аудіовихід Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм)
Роз'єм(и) для додаткового приладдя Бездротові контролери дистанційного керування: WR-1, WR-R10 (придбаються додатково). Кабель дистанційного керування: MC-DC2 (додається додатково). Пристрій GPS: GP-1/GP-1A (придбані додатково)
Стандарти Wi-Fi (бездротова локальна мережа) IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Протоколи обміну даними по Wi-Fi (бездротовій локальній мережі) IEEE 802.11b: DSSS/CCK IEEE 802.11g: OFDM
Робоча частота Wi-Fi (бездротова локальна мережа) 2412–2462 МГц (канали 1–11)
Дальність дії Wi-Fi (бездротова локальна мережа) (пряма видимість) Приблизно 30 м (без перешкод; дальність роботи може змінюватись в залежності від рівня сигналу та наявності або відсутності перешкод)
Швидкість обміну даними по Wi-Fi (бездротовій локальній мережі) (дані, виміряні в реальних умовах) 54 Мбіт/с. Максимальна швидкість послідовної передачі за стандартом IEEE. Фактична швидкість може відрізнятись.
Безпека Wi-Fi (бездротова локальна мережа) Аутентифікація: відкрита система, WPA2-PSK. Шифрування: AES
Протоколи доступу до Wi-Fi (бездротової локальної мережі) Інфраструктура
Підтримувані мови Англійська, арабська, бенгальська, болгарська, угорська, в'єтнамська, голландська, грецька, датська, індонезійська, іспанська, італійська, китайська (спрощений і традиційний лист), корейська, маратхи, німецька, норвезька, перська, польська, португальська ), румунська, російська, сербська, тайська, тамільська, телугу, турецька, українська, фінська, французька, хінді, чеська, шведська, японська
Батарея Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15
Батарейний блок Універсальний батарейний блок MB-D16 (придбано додатково) з однією літій-іонною акумуляторною батареєю Nikon EN-EL15 або шістьма лужними, нікель-металгідридними або літієвими батареями типорозміру АА
Мережевий блок живлення Мережевий блок живлення EH-5b; потрібен роз'єм живлення EP-5B (додається додатково)
Штативне гніздо 1/4 дюйми (ISO 1222)
Розміри (Ш x В x Д) Прибл. 140,5 x 113 x 78 мм
Вага Прибл. 840 г з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки; прибл. 750 г (тільки корпус фотокамери)
Робоче середовище – температура 0–40 °C
Робоче середовище – вологість трохи більше 85 % (без конденсації)
Приладдя в комплекті Гумовий наглазник DK-21, захисна кришка BF-1B, літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15 із захисною кришкою, зарядний пристрій MH-25a (постачається в комплекті з мережним перехідником або мережевим шнуром, тип і форма яких залежать від країни або регіону продажу ), кришка окуляра DK-5, USB-кабель UC-E17, ремінь AN-DC14, засіб установки ViewNX 2