Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3)

Код товару: С000005992
Фото: Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3)

Нема в наявності

Ціна: 31 499 27 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   Зустрічайте RX100 V – компактну камеру для деталізованої фото- й відеозйомки. Вона обладнана сенсором зображення типу 1.0 серії RX100 та системою надшвидкого фазового автофокусування (що відбувається за 0,05 с) з найширшим у світі охопленням: 315 точок. Крім того, вона дає змогу виконувати безперервну зйомку зі швидкістю до 24 кадр./с, застосовуючи автофокусування або автоекспозицію, і записувати 

   Здійснюйте безперервну зйомку зі швидкістю 24 кадр./с з точним АФ і АЕ та отримуйте зображення 20,1 Мп (до 150 знімків). Завдяки зменшеному засвіченню стежити за рухомими об’єктами у видошукачі або на РК-дисплеї стало простіше.

    Новий CMOS-сенсор ExmorRS(20,1Мп) із системою фазового автофокусування у фокусній площині, високошвидкісний процесор BIONZX і оновлена система високорівневої інтеграції працюють ефективно та злагоджено. У результаті автофокусування відбувається за 0,05с і можливо виконувати безперервну зйомку зі швидкістю приблизно 24кадр./с, застосовуючи автофокусування або автоекспозицію.
    Система швидкого гібридного автофокусування із широким охопленням забезпечує надвисоку точність фокусування та стеження, що перевершує вимоги суворих стандартів зйомки відео 4K.
    Камерою RX100 V можна знімати відео зі швидкістю до 960 кадр./с (у 40 разів вищою за стандартну) вдвічі довше порівняно з попередньою моделлю. Тож ви зможете записати більше незабутніх моментів.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Фотоапарати Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо з'явилися при підборі Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3) Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Дніпропетровське в швидкі терміни.