Sony FE 50mm F1.4 ZA Planar T* (SEL50F14Z.SYX)

Код товару: С000006000
Фото: Sony FE 50mm F1.4 ZA Planar T*  (SEL50F14Z.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 69 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив ZEISS® 50 мм з фіксованою фокусною відстанню та високими оптичними характеристиками має світлосилу f/1.4, а також забезпечує вражаючу контрастність та деталізацію зображення. Завдяки великому отвору діафрагми можна вести зйомку в умовах недостатнього освітлення, а конструкція з 11 пелюсток створює розкішний бік. Серед інших особливостей також слід відзначити швидкий та точний автофокус та універсальні можливості керування як для фото-, так і відеозйомки.
 
Детально про модель
 
Разюча роздільна здатність і контрастність Просунута оптична схема типу «планар», або подвійний об'єктив Гауса, включає два асферичні оптичні елементи, у тому числі одну асферичну лінзу типу АА, і оптичний елемент зі скла з наднизькою дисперсією (ED). Така оптична схема усуває кривизну поля зображення та інші оптичні спотворення, забезпечуючи разючу контрастність і деталізацію зображення аж до країв кадру, при будь-якому значенні діафрагми і будь-якій фокусній відстані.
 
    Діафрагма f/1.4: універсальні можливості та гарний бік
 
Максимальна світлосила f/1.4 дозволяє створювати зображення з малою глибиною різкості та плавним художнім розмиттям фону. Крім того, висока світлосила цього об'єктива дозволяє вести зйомку на коротких витримках навіть за недостатнього освітлення. Однак, якщо ви хочете отримати велику глибину різкості у кадрі, діафрагму можна закрити на кілька щаблів.
 
    11 пелюсток діафрагми для м'якого розмиття фону
 
У стандартному випадку циркулярна діафрагма фірмового дизайну Sony має 9 пелюсток, проте в цьому об'єктиві реалізована 11 пелюсткова циркулярна діафрагма, завдяки якій малюнок об'єктива виходить ще м'якшим. У розфокусованих областях кадру світло розподіляється природніше для досягнення більшої виразності та об'ємності зображення.
 
    Чудовий колір та контрастність
 
Об'єктиви ZEISS відомі своєю винятковою передачею кольору і контрастністю. Важливим фактором для цього є покриття ZEISS T*, яке ефективно пригнічує паразитні відбиття, які часто ведуть до значного зниження якості зображення. Блики та ефекти двоїння зображення знижуються, забезпечуючи покращений контраст та кольору, що надає зображенню особливу глибину та об'єм.
 
    Ефективна система автофокусу та висока деталізація
 
Система фокусування розроблена на базі ультразвукового кільцевого приводу SSM (Super Sonic wave Motor), яка відповідає за швидке і точне позиціонування масивних груп оптичних елементів цього світлосильного об'єктива. Щоб розкрити максимальний потенціал камер з високою роздільною здатністю, необхідна точна і швидка робота системи автофокусу. Це справедливо як для фото-, так і відеозйомки.
 
    Зручні та продумані елементи управління
 
Спеціальне кільце діафрагми забезпечує комфортну та інтуїтивну роботу під час зйомки. Воно оснащене спеціальним перемикачем клацання діафрагми. Фотографам це дає додатковий ручний контроль під час роботи з оптикою, а відеографам — плавне та безшумне керування діафрагмою. Також об'єктив оснащений зручним перемикачем режимів між автоматичним та ручним фокусуванням.
 
    Надійний захист для зйомки у складних умовах
 
Герметичний корпус із захистом від пилу та вологи забезпечує високий ступінь захисту внутрішніх компонентів об'єктива та гарантує надійність роботи навіть у складних умовах зйомки. Ведіть зйомку впевнено в будь-яку погоду — під дощем або при сильному вітрі.* Незважаючи на пиловологозахищену конструкцію, повний захист від пилу та вологи не гарантується.
 

Sony FE 50mm F1.4 ZA Planar T* (SEL50F14Z.SYX) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Lensbaby. Якщо виникли при купівлі Sony FE 50mm F1.4 ZA Planar T* (SEL50F14Z.SYX) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари можна забрати в Павлограді найшвидше.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
50 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
75 мм
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
9 / 12
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
47°
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
32°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/1,4
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/16
Пелюстки ДІАФРАГМИ
11
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,45 м
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
83,5 × 108 мм
ВАГА
778 г