Mircopro EX-300S

Код товару: С000006149
Фото: Mircopro EX-300S

У наявності

Ціна: 5 750 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- вбудований радіосинхронізатор (приймач);
- висока швидкість перезаряду та стабільна робота при тривалій зйомці;
- оптимальна потужність для невеликих студійних залів;
- компактна конструкція та легка вага;
- Захист від перегріву, система охолодження.

Mircopro EX-300S – спалах середньої потужності, який стане в нагоді в будь-якій фотостудії. Потужність спалаху становить 300 Дж. Цього достатньо більшості типів зйомки: від поясних портретів, до зйомки моделей на повний зріст. Спалах оптимально підійде для невеликих студійних залів площею 20-25 квадратних метрів. А у великих залах стане зручним і бюджетним варіантом додаткового джерела світла для створення світлових схем з декількома джерелами. Потужність моделюючої лампи для пілотного світла становить 150 Вт.

Однією з особливостей спалаху Mircopro EX-300S є наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху по імпульсу та за допомогою синхрокабеля 5v.

Потужність спалаху плавно регулюється в діапазоні від повної потужності до 1/32. Час повного перезаряджання коливається від півсекунди до секунди – і це догідний показник щодо інших спалахів. Короткий час перезаряджання стабільно зберігається навіть під час тривалих навантажень.

Для встановлення світлоформуючих насадок, таких як софтбокси, стрип-бокси, рефлектори тощо, спалах має популярне кріплення типу Bowens. Таке кріплення дозволяє швидко встановлювати та змінювати насадки у процесі зйомки. Окремо передбачено кріплення для фотозонтики.

Спалах виготовлений із спеціального міцного пластику. Завдяки легкій вазі її зручно переміщати в процесі зйомки та транспортувати на виїзні фотосесії. Користуватися спалахом безпечно, оскільки він оснащений електронною системою захисту від перегріву та раптових перепадів напруги, а також інтелектуальною системою охолодження. Також з метою безпеки та економії електроенергії спалах підтримує функцію автоматичного вимкнення.

 

 

Mircopro EX-300S - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Спалахи студійні та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Спалах студійний за ринковими розцінками? Щоб легко було підібрати Спалах студійний, Скористайтеся навігацією. Введіть: Mircopro і Вам будуть показані всі Спалахи студійні Mircopro. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Bowens. Виникли при виборі Mircopro EX-300S Питання можна прояснити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Черкасах в необхідні терміни.

 

Провідне число 56
колірна температура 5600°K ± 200°K
Година повного перезаряджання 0,5 - 1 сек
Вихідна потужність 300 Дж
Потужність пілотної лампи 150 Вт
Діапазон регулювання Плавний, від 1/32 до 1/1 (повний)
Витримка 1/800-1/1200 с
Синхронізація спалахів Вбудований фотосинхронізатор, синхрокабель (5v), кнопка "тест"
живлення AC 190-240V
Автоматичне відключення Так
Вага (без пакування), г 1000