Mircopro EX-400S Novel kit

Код товару: С000006161
Фото: Mircopro EX-400S Novel kit

Нема в наявності

Ціна: 23 500 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro EX 400S Novel KIT – це повнофункціональний набір студійного світла, що складається з освітлювального обладнання та аксесуарів до нього.

Основу комплекту складають три спалахи Mircopro EX-400S з потужністю 400 Дж (150 Вт).

Особливості:
- Висока швидкість перезаряду та стабільна робота при тривалій зйомці;
- Оптимальна потужність для більшості студійних завдань;
- компактна конструкція та легка вага;
- Захист від перегріву, система охолодження.

Mircopro EX-400S – вспышка с мощностью 400 Дж. Это оптимальная мощность для стационарного студийного оборудования. Ее достаточно для большинства типов съемки: портретной, ростовой модельной съемки, предметной съемки и съемки в интерьере. Мощность галогеновой моделирующей лампы для пилотного света составляет 150 Вт.

Одна из особенностей вспышки Mircopro EX-400S – наличие встроенного радиосинхронизатора с рабочей частотой 2,4 Гц, который улавливает импульс в радиусе 100 метров. Кроме того, есть возможность синхронизации вспышки по светоимпульсу и с помощью синхрокабеля 5v.

Мощность вспышки плавно регулируется в диапазоне от полной мощности до 1/32. Время полной перезарядки колеблется от полсекунды до секунды – и это достойный показатель относительно других вспышек. Короткое время перезарядки стабильно сохраняется даже во время длительных нагрузок.

Для встановлення світлоформуючих насадок, таких як софтбокси, стрип-бокси, рефлектори тощо, спалах має популярний байонет типу Bowens. Таке кріплення дозволяє швидко встановлювати та змінювати насадки в процесі зйомки. Окремо передбачено кріплення для фотопарасольки.

Спалах виготовлений із спеціального міцного пластику. Завдяки легкій вазі її зручно переміщати у процесі зйомки та транспортувати на виїзні фотосесії. Користуватися спалахом безпечно, оскільки він оснащений електронною системою захисту від перегріву та раптових перепадів напруги, а також інтелектуальною системою охолодження. Також з метою безпеки та економії електроенергії спалах підтримує функцію автоматичного вимкнення.

До кожного спалаху в комплекті передбачена телескопічна стійка та рефлекторна насадка з отвором під парасольку. 

Додатково в комплект входять світлоформуючі насадки, що дозволяють з трьома джерелами світла створювати різні світлові рішення: парасолька, софтбокс, стільники, штори, кольорові фільтри. 

Набір поставляється з сумкою для його зберігання та транспортування.

 

Mircopro EX-400S Novel kit - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Спалахи студійні А також інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Спалах студійний за бюджетною ціною? Щоб легше було підібрати Спалах студійний, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Mircopro і Вам будуть показані всі Спалахи студійні Mircopro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при підборі Mircopro EX-400S Novel kit Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Черкасах максимально швидко.

  Потужність імпульсного світла: 400 Дж
Ведуче число: 70
Регулювання потужності: 1/1–1/32 (плавна)
Галогенні лампи моделювання: 150 Вт
Колірна температура: 5600 °К
Тривалість спалаху: 1/800 ~ 1/1200
Джерело живлення: -240V/50Hz/110-120V/60Hz
Розміри: 30 x 13 x 13 см
Вага: 2,5 кг

Комплект:
Спалах Mircopro EX-400S: 3 шт.
Рефлекторні насадки: 2 шт.
Стійки LS-8008: Додати замітку Редагувати zametkу |
Рефлектор Mircopro BD-200 (шторки, стільники, кольорові фільтри): 1 шт.
Фотозонт Mircopro чорний/срібний 90 см: 1 шт.
Софтбокс 80 х 100 см: 1 шт.
Сумка для зберігання та транспортування Kits Bag KB-B: 1 шт.