Mircopro EX-600S kit

Код товару: С000006162
Фото: Mircopro EX-600S kit

У наявності

Ціна: 18 500 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro EX-600S - це комплект професійного студійного світла для роботи у фотостудії або на виїзді. Набір включає два спалахи, дві стійки, два софтбокси (50 х 70 см) і одну сумку.

Основу комплекту складають два спалахи Mircopro EX-600S з потужністю 600 Дж.

Особливості:
- Вбудований радіосинхронізатор (приймач);
- висока швидкість перезаряду та стабільна робота при тривалій зйомці;
- Оптимальна потужність для більшості студійних завдань;
- компактна конструкція та легка вага;
- Захист від перегріву, система охолодження.

Mircopro EX-600S – спалах із потужністю 600 Дж. Це висока потужність для обладнання професійної фотостудії. Її достатньо для більшості типів зйомки: портретної, ростової модельної зйомки, предметної зйомки та зйомки в інтер'єрі. Потужність галогенової моделюючої лампи для пілотного світла становить 300 Вт.

Однією з особливостей спалаху Mircopro EX-600S є наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху по світлоімпульсу та за допомогою синхрокабелю 5v.

Потужність спалаху плавно регулюється в діапазоні від повної потужності до 1/32. Час повного перезаряджання коливається від півсекунди до трьох секунд залежно від частоти.

Для встановлення світлоформуючих насадок, таких як софтбокси, стрип-бокси, рефлектори тощо, спалах має популярний байонет типу Bowens. Таке кріплення дозволяє швидко встановлювати та змінювати насадки в процесі зйомки. Окремо передбачено кріплення для фотопарасольки.

Спалах виготовлений із спеціального міцного пластику. Завдяки легкій вазі її зручно переміщати у процесі зйомки та транспортувати на виїзні фотосесії. Користуватися спалахом безпечно, оскільки він оснащений електронною системою захисту від перегріву та раптових перепадів напруги, а також інтелектуальною системою охолодження. Також з метою безпеки та економії електроенергії спалах підтримує функцію автоматичного вимкнення.

До кожного спалаху в комплекті передбачена телескопічна стійка та насадка-софтбокс розміром 50 х 70 см. 

Набір поставляється з сумкою для його зберігання та транспортування.

 

Mircopro EX-600S kit - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Спалахи студійні фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Спалах студійний за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Спалах студійний, за допомогою зручної навігації. Введіть: Mircopro і Ви побачите всі необхідні Спалахи студійні Mircopro. Як бачите, все досить просто. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Bowens. Якщо з'явилися при виборі Mircopro EX-600S kit Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Сумах якомога швидше.

Провідне число – 78
Колірна температура – ​​5600 °K ±200 °K
Час повної перезарядки – 0.5-3 с
Вихідна потужність – 600 Дж
Потужність пілотної лампи – 300 W
Діапазон регулювання – плавний, від 1/32 до 1/1 (повний
) – 1/800-1/1200 с
Синхронізація спалахів – вбудований світлосинхронізатор, вбудований радіосинхронізатор (приймач), синхрокабель (5v)
Живлення – AC 190-240V
Автоматичне відключення – Так
Вага (без упаковки) – 2800 г