Mircopro MQ-200S kit

Код товару: С000006168
Фото: Mircopro MQ-200S kit

Нема в наявності

Ціна: 11 990 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір студійного світла Mircopro MQ-200S відмінно підійде для невеликої студії та виїзних фотозйомок. Комплект складається з двох спалахів Mircopro MQ-200 (200 Дж), двох студійних стояків LS-8005, двох софтбоксів (50 x 70 см). У набір включена сумка для його зберігання та транспортування. 

Спалах Mircopro MQ-200S  має оптимальну вихідну потужність для невеликого знімального приміщення площею до 20 квадратних метрів. Підтримка трьох типів синхронізації значно полегшує роботу з побудовою складних схем світла. Корпус (традиційно для компанії Mircopro) виготовлений із темного пластику та має малу вагу, що зручно під час численних переміщень усередині студії та при транспортуванні.

Однією з особливостей спалаху Mircopro MQ-200S є наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху по світлоімпульсу та за допомогою синхрокабелю 5v.

Потужність фотоспалаху відноситься до категорії середньої та становить 200 Дж. Вона плавно регулюється в діапазоні від повного до 1/32 з кроком 1/10. Актуальне значення потужності відображається у цифровому вигляді на дисплеї високої чіткості. Панель керування проста та адаптована для оперативної зміни налаштувань у процесі зйомки. Увімкнені режими позначаються на панелі за допомогою світлодіодних індикаторів. 

Спалах Mircopro MQ-200S підтримує високу швидкість перезаряду 0.5-1.8 секунд. А лампа, що моделює, дозволяє точно вибудовувати світловий малюнок і легше фокусуватися при зйомці в темряві. 

Синхронізація спалаху підтримується у проводовому та бездротовому варіантах: за допомогою стандартного синхрокабеля (входить до комплекту), радіосинхронізатора (входить до комплекту) та вбудованого світлосинхронізатора за світловим імпульсом. Для встановлення світлоформуючих насадок спалах має стандартний байонет типу Bowens, що робить його сумісним із насадками від різних виробників.

Корпус спалаху виготовлений із високоякісного темно-сірого пластику. Спалах оснащений системою захисту від перегріву, а також має функцію автоматичного відключення під час перегріву.

У комплекті:
Спалах MQ-200S – 2 шт.
Стійка LS-8005 – 2 шт.
Софтбокс 50 х 70 см – 2 шт.
Передавач Mircopro Radio Trigger EX-816TC – 1 шт.
Сумка для транспортування – 1 шт.

 

Mircopro MQ-200S kit - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Спалахи студійні А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Спалах студійний вигідно? Щоб не витрачати час на підбір Спалах студійний, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Mircopro і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи студійні Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при купівлі Mircopro MQ-200S kit Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари отримаєте Мелітополі у стислі строки.

Артикул виробника MQ-200SKITSB
Кількість спалахів 2
Вихідна потужність 200 Дж
Компоненти набору Софтбокси, Стійки
Вага 0.0000
Комплектація

Студійний спалах Mircopro MQ-200s – 2 шт.
Захисний ковпак для спалаху – 2 шт.
Лампа-пілот Mircopro ML-075 – 2 шт.
Кабель живлення – 2 шт.
Синхрокабель – 2 шт.
Радіопередавач Mircopro Radio Trigger EX-816TC – 1 шт.
Софтбокс Mircopro SB-030 50x70см – 2 шт.
Стійка Mircopro LS-8005 – 2 шт.
Сумка для студійного світла – 1 шт.

Колір Сірий
Країна виробництва Китай