Mircopro MQ-200S with reflector

Код товару: С000006155
Фото: Mircopro MQ-200S with reflector

Нема в наявності

Ціна: 3 690 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- компактний розмір та легка вага;
- оптимальна потужність з плавним регулюванням;
- Три типи синхронізації.

Mircopro MQ – серія компактних та легких студійних спалахів для невеликих студійних залів та виїзних зйомок. Спалах серії також підійдуть для обладнання великих професійних фотостудій як додаткові джерела світла. 

А серія S означає наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху за світловим імпульсом та за допомогою синхрокабеля 5v.

Спалах Mircopro MQ-200S має оптимальну вихідну потужність для портретної та предметної зйомки. Підтримка трьох типів синхронізації значно полегшує роботу з побудовою складних схем світла. Корпус (традиційно для компанії Mircopro) виготовлений із темного пластику та має малу вагу, що зручно під час численних переміщень усередині студії та при транспортуванні.

Потужність фотоспалаху становить 200 Дж. Вона плавно регулюється в діапазоні від повного до 1/32 з кроком 1/10. Актуальне значення потужності відображається у цифровому вигляді на дисплеї високої чіткості. Панель керування проста та адаптована для оперативної зміни налаштувань у процесі зйомки. Увімкнені режими позначаються на панелі за допомогою світлодіодних індикаторів. Спалах Mircopro MQ-200S підтримує високу швидкість перезаряду 0.5-1.8 секунд. А лампа, що моделює, потужністю 75 Вт дозволяє точно вибудовувати світловий малюнок і легше фокусуватися при зйомці в повній темряві. Синхронізація спалаху підтримується у проводовому та бездротовому варіантах: за допомогою стандартного синхрокабеля (входить до комплекту), радіосинхронізатора (не входить до комплекту) та вбудованого світлосинхронізатора за світловим імпульсом. Для встановлення світлоформуючих насадок спалах має стандартний байонет типу Bowens, що робить його сумісним з насадками від різних виробників. Корпус спалаху виготовлений із високоякісного темно-сірого пластику. Спалах оснащений системою захисту від перегріву, а також має функцію автоматичного відключення під час перегріву.

 

 

Mircopro MQ-200S with reflector - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи студійні А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Спалах студійний на кращих умовах. Щоб легше було підібрати Спалах студійний, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Mircopro і Ви побачите список з Спалахи студійні Mircopro. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при підборі Mircopro MQ-200S with reflector Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Броварах в потрібні терміни.

 

Провідне число 55 (ISO 100, стандартний рефлектор)
кольорова температура 5600 °K ±200 °K
Час повного перезаряджання 0.5-1.8 з
Вихідна потужність 200 Дж
Потужність пілотної лампи 75 W
Діапазон регулювання 1/32-1/1
Витримка 1/1000
Синхронізація спалахів світлосинхронізатор, синхрокабель (5v), радіосинхронізація
живлення AC 190-240 V/50Hz
Автоматичне відключення Так
Комплектація спалах, рефлектор з кріпленням для парасольки, синхрокабель, кабель живлення, захист для спалаху
Вага (без пакування), г 900