Mircopro MQ-300S kit

Код товару: С000006170
Фото: Mircopro MQ-300S kit

Нема в наявності

Ціна: 13 490 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

В основі комплекту – два компактні спалахи Mircopro MQ-300S з потужністю 300 Дж. Цього достатньо для більшості типів зйомки: від поясних портретів до зйомки моделей на повний зріст. Набір оптимально підійде для невеликих студійних залів площею 20-25 кв. Потужність лампи для пілотного світла становить 75 Вт. 

Mircopro MQ – серія компактних та легких студійних спалахів для невеликих студійних залів та виїзних зйомок. Спалах серії також підійдуть для обладнання великих професійних фотостудій як додаткові джерела світла. 

А серія S означає наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху за світловим імпульсом та за допомогою синхрокабеля 5v.

Потужність спалаху плавно регулюється в діапазоні від повної потужності до 1/32. Актуальне значення потужності відображається у цифровому вигляді на дисплеї високої чіткості. Панель керування проста та адаптована для оперативної зміни налаштувань у процесі зйомки. Увімкнені режими позначаються на панелі за допомогою світлодіодних індикаторів. Час повного перезаряджання коливається від однієї до двох секунд, і цей показник стабільно зберігається навіть під час тривалих навантажень.

Синхронізація спалаху підтримується у проводовому та бездротовому варіантах: за допомогою стандартного синхрокабеля (входить до комплекту), вбудованого радіосинхронізатора (приймача) та вбудованого світлосинхронізатора за світловим імпульсом. Для встановлення світлоформуючих насадок спалах має стандартний байонет типу Bowens, що робить його сумісним із насадками від різних виробників.

Спалах виготовлений із спеціального міцного пластику. Завдяки легкій вазі її зручно переміщати у процесі зйомки та транспортувати на виїзні фотосесії. Користуватися спалахом безпечно, оскільки він оснащений електронною системою захисту від перегріву та раптових перепадів напруги. Також з метою безпеки та економії електроенергії спалах підтримує функцію автоматичного вимкнення.

У комплекті:
Студійний спалах Mircopro MQ-300s – 2 шт.
Захисний ковпак для спалаху – 2 шт.
Лампа-пілот Mircopro ML-075 – 2 шт.
Кабель живлення – 2 шт.
Синхрокабель – 2 шт.
Радіопередавач Mircopro Radio Trigger EX-816TC – 1 шт.
Софтбокс Mircopro SB-030 50x70см – 2 шт.
Стійка Mircopro LS-8005 – 2 шт.
Сумка для студійного світла – 1 шт.

 

Mircopro MQ-300S kit - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Спалахи студійні А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Спалах студійний за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Спалах студійний, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Mircopro і Ви побачите всі необхідні Спалахи студійні Mircopro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Mircopro. З'явилися при виборі Mircopro MQ-300S kit Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлений товар можна отримати Миколаєві максимально швидко.


Артикул виробника MQ-300SKITSB
Кількість спалахів 2
Вихідна потужність 300 Дж
Компоненти набору Софтбокси, Стійки
Вага 0.0000
Колір Сірий
Вага (без пакування), г 11000