Mircopro MQ-300S with reflector

Код товару: С000006156
Фото: Mircopro MQ-300S with reflector

Нема в наявності

Ціна: 4 190 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- Вбудований радіосинхронізатор (приймач);
- компактний розмір та легка вага;
- оптимальна потужність з плавним регулюванням.

Mircopro MQ – серія компактних та легких студійних спалахів для невеликих студійних залів та виїзних зйомок. Спалах серії також підійдуть для обладнання великих професійних фотостудій як додаткові джерела світла. 

А серія S означає наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху за світловим імпульсом та за допомогою синхрокабеля 5v.

Потужність спалаху становить 300 Дж. Цього достатньо більшості типів зйомки: від поясних портретів, до зйомки моделей на повний зріст. Спалах оптимально підійде для невеликих студійних залів площею 20-25 квадратних метрів. Потужність лампи для пілотного світла становить 75 Вт.

Потужність спалаху плавно регулюється в діапазоні від повної потужності до 1/32. Актуальне значення потужності відображається у цифровому вигляді на дисплеї високої чіткості. Панель керування проста та адаптована для оперативної зміни налаштувань у процесі зйомки. Увімкнені режими позначаються на панелі за допомогою світлодіодних індикаторів. Час повного перезаряджання коливається від однієї до двох секунд, і цей показник стабільно зберігається навіть під час тривалих навантажень.

Синхронізація спалаху підтримується у проводовому та бездротовому варіантах: за допомогою стандартного синхрокабеля (входить до комплекту), вбудованого радіосинхронізатора (приймача) та вбудованого світлосинхронізатора за світловим імпульсом. Для встановлення світлоформуючих насадок спалах має стандартний байонет типу Bowens, що робить його сумісним із насадками від різних виробників.


Спалах виготовлений із спеціального міцного пластику. Завдяки легкій вазі її зручно переміщати у процесі зйомки та транспортувати на виїзні фотосесії. Користуватися спалахом безпечно, оскільки він оснащений електронною системою захисту від перегріву та раптових перепадів напруги. Також з метою безпеки та економії електроенергії спалах підтримує функцію автоматичного вимкнення.

Mircopro MQ-300S with reflector - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи студійні А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Спалах студійний вигідно? Щоб максимально просто вибрати Спалах студійний, скористайтеся зручною системою. Введіть: Mircopro і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи студійні Mircopro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Bowens. Виникли при покупці Mircopro MQ-300S with reflector Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Івано-Франківську найшвидше.

Провідне число 62
кольорова температура 5600 °K ±200 °K
Час повного перезаряджання 1-1.5 з
Вихідна потужність 400 Дж
Потужність пілотної лампи 75 W
Діапазон регулювання 1-1/32
Витримка 1/800-1/1200 с
Синхронізація спалахів світлосинхронізатор, синхрокабель (5v), радіосинхронізація
Автоматичне відключення Так
Колір Сірий
Вага (без пакування), г 1100