Mircopro MQ-400S with reflector

Код товару: С000006157
Фото: Mircopro MQ-400S with reflector

Нема в наявності

Ціна: 4 490 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Особливості:
- Вбудований радіосинхронізатор (приймач);
- компактний розмір та легка вага;
- оптимальна потужність з плавним регулюванням.

Mircopro MQ – серія компактних та легких студійних спалахів для невеликих студійних залів та виїзних зйомок. Спалах серії також підійдуть для обладнання великих професійних фотостудій як додаткові джерела світла. 

А серія S означає наявність вбудованого радіосинхронізатора з робочою частотою 2,4 Гц, який вловлює імпульс у радіусі 100 метрів. Крім того, є можливість синхронізації спалаху за світловим імпульсом та за допомогою синхрокабеля 5v.

Спалах Mircopro MQ-400S має оптимальну вихідну потужність для модельної зйомки. Підтримка трьох типів синхронізації значно полегшує роботу з побудовою складних схем світла. Корпус (традиційно для компанії Mircopro) виготовлений із темного пластику та має малу вагу, що зручно під час численних переміщень усередині студії та при транспортуванні.

Потужність спалаху становить 400 Дж. Вона плавно регулюється в діапазоні від повного до 1/32 з кроком 1/10. Актуальне значення потужності відображається у цифровому вигляді на дисплеї високої чіткості. Панель керування проста та адаптована для оперативної зміни налаштувань у процесі зйомки. Увімкнені режими позначаються на панелі за допомогою світлодіодних індикаторів.

Спалах Mircopro MQ-400 підтримує високу швидкість перезаряду 0.5-1.8 секунд. А лампа, що моделює, потужністю 75 Вт дозволяє точно вибудовувати світловий малюнок і легше фокусуватися при зйомці в повній темряві. 

Синхронізація спалаху підтримується у проводовому та бездротовому варіантах: за допомогою стандартного синхрокабеля (входить до комплекту), вбудованого радіосинхронізатора (приймача) та вбудованого світлосинхронізатора за світловим імпульсом. Для встановлення світлоформуючих насадок спалах має стандартний байонет типу Bowens, що робить його сумісним із насадками від різних виробників.

Корпус спалаху виготовлений із високоякісного темно-сірого пластику. Спалах оснащений системою захисту від перегріву, а також має функцію автоматичного відключення під час перегріву.

 

 

Mircopro MQ-400S with reflector - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Спалахи студійні або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Спалах студійний за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Спалах студійний, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами будуть усі Спалахи студійні Mircopro. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Rime Lite. З'явилися при виборі Mircopro MQ-400S with reflector Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Кропивницькому в необхідні терміни.

Провідне число 73
кольорова температура 5600 °К
Час повного перезаряджання 0.5-1.8 з
Вихідна потужність 400 Дж
Потужність пілотної лампи 75 Вт
Діапазон регулювання 1/1–1/32 (плавна)
Витримка 1/800 ~ 1/1200
Синхронізація спалахів Вбудований радіосинхронізатор (приймач), синхрокабель (5v), світлосинхронізація
живлення AC 220-240V/50Hz/110-120V/60Hz
Автоматичне відключення Так
Колір Сірий
Вага (без пакування), г 1100