Velbon ULTRA 355

Код товару: С000006229
Фото: Velbon ULTRA 355

Нема в наявності

Ціна: 2 799 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Триногий штатив Velbon ULTRA 355 є ультра компактним та міцним штативом, який зроблений як для серйозних професіоналів, так і для любителів фото та відеозйомок.
Штатив використовує конструкцію фірми Velbon, яка робить його стійким та надійним при використанні, та компактним у складному вигляді – усього 39 сантиметрів у довжину. Багаторакурсні ніжки не можуть працювати зі штативом на мінімальній висоті до 18 сантиметрів.
Інноваційний дизайн дає можливість випуску штатів у компактних умовах, а також розширювати відстань для більшої робочої області, ніж штати зі стандартними ніжками, що фіксуються. Цей триногий штатив Velbon ULTRA 355 ідеальний для зйомки у подорожах та запису відео.
 

Velbon ULTRA 355 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Штативи або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Штатив за прийнятною ціною? Щоб максимально просто підібрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: Velbon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Штативи Velbon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад D-Lex. Якщо з'явилися при купівлі Velbon ULTRA 355 Запитайте наших професійних менеджерів. Транспортуємо продукцію в Кропивницькому своєчасно.

 

Максимальна висота, см

152

Мінімальна висота, см

17.7

Максимальна висота підйому центральної стійки, см

127.2

Длина в складеному стані, см

39

Навантаження, кг

1.5 (реком.), 2 (макс.)

Кол-во секцій, шт

5

Съемная площадка

QB-62

Діаметр першої секції, мм

21

Маса, кг

1.12