Velbon ULTRA TR 463M

Код товару: С000006231
Фото: Velbon ULTRA TR 463M

Нема в наявності

Ціна: 5 999 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штативи серії Velbon ULTRA TR оснащені системою знімного центрального столба, яка робить конструкцію ще компактнішою або дозволяє перевернути камеру вгору ногами, щоб зловити кадри ще з нижчого угла.
TR ULTRA 463M у розібраному вигляді становить 153 см і у складеному всього 28 см. Штатив оснащений плавною та зручною кульовою головкою, яка разом зі штативом витримує навантаження до 3 кг.
 

Velbon ULTRA TR 463M - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Штативи фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Штатив за прийнятною ціною? Щоб правильно підібрати Штатив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Velbon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Штативи Velbon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Velbon. Виникли при підборі Velbon ULTRA TR 463M Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Дніпрі в швидкі терміни.

 

Максимальна висота, см

153

Мінімальна висота, см

126

Максимальна висота підйому центральної стійки, см

28.3

Довжина у складеному стані, см

28

Навантаження, кг

3 кг

Кількість секцій, шт

6

Знімний майданчик

QB-42

Діаметр першої секції, мм

5

маса, кг

1.18