Bowens Bowens Creo Head (Bw-7760)

Код товару: К000000802
Фото: Bowens Bowens Creo Head (Bw-7760)

У наявності

Ціна: 42 421 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Освітлювальні головки CREO HEAD оснащені вентилятором, що охолоджує, і мають максимальну потужність 3000 Дж. Знімна імпульсна лампа має триелектродну конструкцію, що дозволяє гранично зменшити тривалість імпульсу. Для максимальної яскравості можна використовувати лампи-пілоти потужністю 650 Вт. У поєднанні із широким спектром рефлекторів Bowens S-Type та іншими аксесуарами ця система надасть Вам необмежені можливості для творчості.
 
Потужність та практичність – основні якості всіх генераторних систем Bowens. Можливість використовувати широкий спектр професійних освітлювальних головок та керувати ними окремо з однієї точки робить генераторні системи кращим вибором для багатьох фотографів, що працюють у студії. Генератори Bowens, завдяки своїм компактності, малій вазі та міцності, також ідеально підходять для роботи на натурі.
 
 

Bowens Bowens Creo Head (Bw-7760) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Спалахи студійні А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Спалах студійний за гарною ціною? Щоб точно підібрати Спалах студійний, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Bowens і Вам будуть показані всі Спалахи студійні Bowens. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час підбору Bowens Bowens Creo Head (Bw-7760) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари можна забрати в Запоріжжі максимально швидко.

Потужність

Залежно від використовуваного генератора.
 

Провідне число (1 м/100 ISO)

Залежно від використовуваного генератора.
 

Тривалість імпульсу t=0.5

Залежно від використовуваного генератора.
 

Пілотні лампи

до 650 Вт
 

Байонет

BOWENS тип S
 

Довжина кабеля

5 м (можливість збільшення довжини до 10 м за допомогою додаткового кабелю BW7685)
 

Напруга

100-240 В 50/60 Гц
 

Імпульсна лампа

BW3019, що замінюється користувачем.
 

Пілотна лампа

650 Вт, що замінюється користувачем.
 

Пайрекс (захисне скло)

BW2981 кольорокорегуючий UV
 

Ширина

13,3 см
 

Довжина

27,5 см
 

Висота

19 см
 

Вага

3.6 кг
 

Додаткові можливості

Головка оснащена вентилятором, що охолоджує; час перезарядки, тривалість імпульсу, кількість безперервних спрацьовувань тощо. залежить від використовуваного генератора.
 

Особливості

Застосування 3-х електродної імпульсної лампи дозволяє максимально скоротити тривалість імпульсу, а також мінімізує ефект хвоста комети
 

Гарантія

Офіційна гарантія Bowens 2 роки.
 

Комплект поставки

Генераторна голова з 5 метровим кабелем, захисний коригуючий UV пайрекс.