Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Код товару: С000006277
Фото: Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Очікується

Ціна: 1 411 1 304 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Парасолька-софтбокс Godox  – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі або предмета на виїзній зйомці з використанням накамерних спалахів.

 

Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Парасолі студійні або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Парасолі студійні зі знижками? Щоб швидко підібрати Парасолі студійні, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Парасолі студійні Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Falcon. Якщо виникли при купівлі Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" Питання можна уточнити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Хмельницькому у мінімальні терміни.

Розмір 50x70 см застосовується для зйомки поясних та ростових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки. Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає і направляє світло.
Подвійні спиці виконані з пластику, чаша парасольки-октагону – з термостійкого нейлону.